Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo 13, ona ofucana, hvala joj ali bila je tucana
Ja sam uživao u svojim tinejdzerskim godinama ovdje u BiH. Imao sam droge i srednjoškolki za sexa pa se nebi ni mijenjao sa nekim drugim.
Za krscansku djecu,vjerovatno jeste.Ostali su,pak,suoceni sa maaaaaaaaaaaaaaalo diskriminacije.
uuuh...sta tek onda krscanska djeca u Arabiji kazu... :) morate li sve preokrenuti u vjerska prepucavanja. booooring.
"Australija je najbolja zemlja za život tinejdžera"......i BiH je dobra zemlja za život djece, ali samo podmlatka papaka
Što bi obuhvatili Balkan, kad su svi mladi van balkana xD
nemaju oni pojma, balkanse zemlje su top, mladi nit sta misle nit sta rade, upisuju fakultete da ne bi morali raditi, redovno gule starce za studentske pohode diljem evrope i taj lagodan zivot traje haman do tridesete, e onda se jedni uvale u dobre firme, drugi pokusavaju da se ispale vani, treci zavrse u komuni il na Barama, i tako to uglavnom nema brige dok mladost traje
Sa Bosancima ne moze niko,lako je imati sve i uzivati ,kod nas 50% omladine ne moze upisati fakultet,jer nema mogucnost za to ,al ipak smo veseli,i u kakvom smo stanju mi smo sto kazu zlatni.
ne samo za mlade nego i za odrasle.
šteta što nikad više neću bit tinejdzer pa da proživim to vrijeme u australiji.