Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah ovih Austrijanaca.....
Zar nije to isto?
Pa sta je tu cudno? Kad si vidio da je Australija sta uradila za BiH? Ovdje je ionako nasi cobani mjesaju sa Austrijom
Stvarno sta seru. Pa kad ljudi dobro zive normalno da trose pare da naprave sebi zivot ugodnijim, kucni ljubimci i to. PA KOLKO SMO MI PRIJE RATA IZDVAJALI ZA PALESTINCE, ZA UNICEF i TO. Ko je davo pare za shiptare? Boli nas kurac za humanitarnu pomoc, osim ako nama ide. Daj, skidajte ovakvo sranje od clanka. Australija - i ja bi tamo da mogu.
Stvarno pisete gluposti;ja zivim u Australiji i kilo svinjskih usiju je 7 dolara a ne 100 kako vi pisete a sto se tice humanitarne pomoci ja mislim da u svijetu nema drzave koja vise odvaja para za to.Ovdje svaki mjesec imas dan za oboljele od raka svih vrsta,aids-a,djecijih bolesti i drugih da ne nabrajam sve.U svakoj radnji imas kupiti Igracke,olovke,bedjeve,farmerke i druge stvari i sav novac od tih prodanih stvari ide u dobrotvorne svrhe.Ja stvarno ne znam gdje dobijate takve informacije ili mozda hocete da prikazete raji u Bosni kako vani nije sve tako lijepo da ne zive samo oni u zoni sumraka.
patetikaaa, ali ebi gaaa, ja zaista nisam prelezo ljubav kad sam bio maaaliiii
nek im se djeca s kengurima karala , a sa krokodilima homosi postali
Neka se pobrinu o Aboridzinima, ne trebaju nista drugo.