Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebević je naš. Samo ne valja autom doći. Kroz sva ona sela, strava i užas. samo visi genocidna zastava i krmci roktaju.
Mislim bez uvrede, ali kao scene iz horor filmova. Samo zicarom.
@pedomed0 pa normalno da moraš paziti na pravoslavca zadojenog srbstvom, barem dok se ne ohladi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Adrenalinsko nema ni 3m od zemlje 😂
To je vjerovatno djeciji zipline, ovaj drugi je puno visociji, vidi se i na slici i na snimku.
Strašno za gledati, zamisli kako je tek se voziti 😂😂
kako je nisko ko je tezi guza ce mu goriti
Ako zelis da naplacujes tj da prodas neku uslugu onda trebas i da preuzmes odgovornost za sve dogadjaje nastale pruzanjem te usluge.
Cuj svaki pojedinac preuzima odgovornost!!! Znaci da nije sigurno? Kakva je to firma koja skida odgovornost sa sebe? Ko je izdao dozvolu za rad tako nesigurne "atrakcije"?
Citam komentare i cudim se koliko ima negativnih....Cemu tolika negativnost? Zar nije lijepo kad se napravi nesto novo i interesantno za sve da uzivaju? Kakvo god da je, neka je, nase je i neka ima sto vise interesantnih sadrzaja na Trebevicu, da ljudi uzivaju. Ne kazem da nije moglo biti napravljeno i puno bolje, mozda ce se nekad i poboljsati, ali barem imamo nesto novo u ovom nasem prelijepom gradu. Prema tome narode-manje zlobe, vise uzivanja
I Trebevic je ta netaknuta priroda?! Glup clanak cista reklama i to losa!
Jezero...hmmm...
Zaboravili ste u tekstu napisati da se svi koji dodju spustaju na vlastitu odgovornost jer i sami naglasavate da nije siguran ..... To petljanje sa kocnicom kad vi masete ili zvizdite nije u redu ..... povrede na vasem ziplineu su prečeste i nije u redu da se reklamirate dok to ne popravite.
nikad mi i necemo naprijed stoko dok se god budete raspravljali ko je to koje vjeroispovjesti!!! jel vidite da 8 kermi nemate bog vas ....
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hot24.top
Usluga u Level up je ocajna,bio sam par puta, konobari uvijek nervozni cak se i svadjaju u sali pred gostima, za jelovnik moras moliti iako je na samo jednom listu 5-6 jela koja su relativno skupa uzme li se kvalitet u obzir, ne preporucujem odlazak definitivno
Muzika na ovim videima, za POVRACANJE
Nikakva novotarija
zna li neko koja je cijena spustanja
CIJENA JE 8 KM
bezveze,meni ovo izgleda nesigurno.
Masallah dobra stvar, obavezno posjetite i u mostaru od zastave izmedu 2 brda 850 metara duga a dobro visoko