Glupost članak, očekivano za mainstreem medije. Što sada imaju ukrajinci koji su se odmaknuli od ruskog utjecaja, vremenom će izgubiti i prihod od ruskog tranzita plina koji iznosi preko 3 000 000 000 dolara izgradnjom sjevernog toka II izravno iz rusije do njemačke, kao i gradnjom turskog toka, jer će ukrajina biti zaobiđena, da ne spominjem da su imali cijenu plina pod posebno povoljnim uvjetima dok sada plaćaju redovnu cijenu.
Poslali su najobičniji američki protektorat i njihov sluga, te prodali sve kompanije od državnog interesa (ili su u postupku prodaje amerikancima). Što se tiče ulaska u EU i ukidanju viza, to neće dobiti još dugo vremena. EU kao "ideal demokracija, vladavine prava, poštenja i sl. :)" im sada nameće nemoguće uvjete za ukidanje viza, ispali su pravo naivni ovi ukrajinici
otvorili su svoje tržište robi iz EU dok je njima ta ista unija dopustila samo uvoz određene robe i to u kvotama koje su davno ispunili, dok svu robu iz EU moraju primiti, ha ha pametan potez. Ukrajina ne treba EU i neće ući nikad, u što se smijem kladit, jednostavno je prevelika (nešto poput Turske), EU ne treba (osim za robu), bitno je bilo samo je izvući iz sfere ruskog utjecaja.
Prikaži sve komentare (257)