Zašto ste, gospodine, potegli čak u Zagreb - Čović i HDZ BiH vam je u vašoj zemlji domovini. Neka učini da se u RS vrate hrvati, prije svega. Pod skut vaše crkve! Ovako u opštoj hajci HDZ- a nemojte učestvovati. To je ispod vašeg dostojanstva! Trećeg entiteta ne će biti nikada i nikako.
@alejalipa92 Prilično si nepismen, ne koristiš interpunkciju kako treba i ne poznaješ gramatiku bošnjačkog jezika koja je ista kao i srpska. Ovako treba! Zašto ste gospodine potegli čak u Zagreb? Čović i HDZ BiH vam je u vašoj zemlji, domovini. Neka učini da se u RS vrate hrvati prije svega. Pod skut vaše crkve! Ovako, u opštoj hajci HDZ-a, nemojte učestvovati. To je ispod vašeg doatojanstva! Trećeg entiteta neće biti nikada i nikako.
@BobaBG70 - nepismen ti čača koji teakvog napravi - još nepismenijeg. Bosanski jezik ima samo korjen zajednički sa S/H jezicima, sve ostalo se razvijalo svojim putem Svojatanje je bilo samo od postanka kraljevine SHS sve do 1991 - do onda kada je Bosna dobila svoju ponovnu, klasičnu samostalnost! Osim toga mnoge finese Bosanskog jezika su nepoznate Srbijanskom jeziku. Drži se svoje kuće i avlije. Tako si pametniji. Trećeg entiteta neće biti, čak ni ova dva!
Prikaži sve komentare (87)