Kozojeb dođe u tuđu zemlju, dobije posao sa dobrom platom, ako ne radi ima socijalu, ako mu treba hitna pomoć, vatrogasci ili policija zovne oni dođu, hoda po uređenom trotoaru koji ima rasvjetu, odvode i biciklističku stazu, ima gradski prevoz, a sve to može koristiti kad krene obavljati molitvu i onda krene praviti nered tamo gdje je uspostvaljen i poželi ubiti nekoga nevinog zbog svoga kozojebskog razmišljanja! MRŠ STOKO!
Ni u najmanju ruku ne opravdavam terorizam ali do sada je u Siriji poginulo preko 300.000 ljudi, gradovi su sravnjeni sa zemljom a svijetu se bukvalno je*e za njima. Jedino sta su spremni uraditi je baciti jos koju bombu, bilo da su u pitanju ameri ili rusi. Ovaj terorista jeste opasnost ali daleko veca opasnost su oni koji organizuju i dozvoljavaju ono sto se desava u Siriji. Ako to svijet nije u stanju razlikovati onda smo mi u mnogo vecim govn*ma.
@kendjo.vandjo Šta poduzimaju zemlje poput Saudijske Arabija i ostalih zemalja arapskog zalijeva pa i druge sa muslimanskim stanovništvom?! Žalosno ali ništa ne poduzimaju, šepure se sa svojim bogatstvom i takmiče u pravljenju visokih zgrada! Ja sam musliman i ne podržavam prolijevanje krvi pogotovo nevinih ljudi, a ti ljudi koji predstavljaju islam i muslimane na način ovog debila su indirektno krivi za tu situaciju i u Siriji i u drugim zemljama sa tim problemom.
Prikaži sve komentare (25)