Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi mu se na faci da je inzinjer i veoma intelektualna osoba, kao ostali imigranti koji su dosli da sjebu Europu...dok glupi narod govori welkom welkom refjudjis welkom ajmo silovanje slobodno, jebavanje bjelaca slobodno zidovi tako naredili
Kozojeb dođe u tuđu zemlju, dobije posao sa dobrom platom, ako ne radi ima socijalu, ako mu treba hitna pomoć, vatrogasci ili policija zovne oni dođu, hoda po uređenom trotoaru koji ima rasvjetu, odvode i biciklističku stazu, ima gradski prevoz, a sve to može koristiti kad krene obavljati molitvu i onda krene praviti nered tamo gdje je uspostvaljen i poželi ubiti nekoga nevinog zbog svoga kozojebskog razmišljanja! MRŠ STOKO!
Ni u najmanju ruku ne opravdavam terorizam ali do sada je u Siriji poginulo preko 300.000 ljudi, gradovi su sravnjeni sa zemljom a svijetu se bukvalno je*e za njima. Jedino sta su spremni uraditi je baciti jos koju bombu, bilo da su u pitanju ameri ili rusi. Ovaj terorista jeste opasnost ali daleko veca opasnost su oni koji organizuju i dozvoljavaju ono sto se desava u Siriji. Ako to svijet nije u stanju razlikovati onda smo mi u mnogo vecim govn*ma.
@kendjo.vandjo Šta poduzimaju zemlje poput Saudijske Arabija i ostalih zemalja arapskog zalijeva pa i druge sa muslimanskim stanovništvom?! Žalosno ali ništa ne poduzimaju, šepure se sa svojim bogatstvom i takmiče u pravljenju visokih zgrada! Ja sam musliman i ne podržavam prolijevanje krvi pogotovo nevinih ljudi, a ti ljudi koji predstavljaju islam i muslimane na način ovog debila su indirektno krivi za tu situaciju i u Siriji i u drugim zemljama sa tim problemom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na licu mu se ocitava duboka inteligencija.
Vidite, ovo je vatreni vjernik, njega ne intetesuje dobijena šansa da si nađe posao i izgradi solidan život, on vjeruje u veće ciljeve, njega ne zanima budućnost na ovom svijetu, on noći provodi onanirajući zamišljajući sedamdeset hurija koje ga očekuju na onom svijetu.
al sto je najgore dobio je azil... umjesto da nastavi svoj zivot, nadje poso i izgradi svoju buducnost u njemackoj, za kojom svi cezenemo, on je pripremo napad na zemlju koja ga je primila, osigurala mu smjestaj i hranu i spasila ga one divljine gdje je bio. azilante treba maksimalno provjeriti prije nego mu odobre azil
E vidiš, on je vatreni vjernik, on vjeruje u veće ciljeve, njega ne zanima budućnost na ovom svijetu, on noći provodi onanirajući zamišljajući sedamdeset hurija koje ga očekuju na onom svijetu.
Primi ga u svoj dom nahrani ga obuci ga pa ti pobije porodicu MORE SAMO GA TREBA PREDATI ASADU ON ZNA KAKO SA NJIMA
70% tzv. Izbjeglica su muskarci izmedju 20-35god. (Zene , djeca i starci su za mene izbjeglice) koji vjeruju da ce u njemackoj dobit stan i 2000€ mjesecno a da k..... Ne mrdnu Pored onih vec radikaliziranih ce i ovi ostali postati teroristi kad vide da je to bila laz Sacekajte jos godinu dana dok se celije povezu i organizuju tek ce onda poceti problemi za eu Sve se svodi na islamizaciju evrope Ima da nam se ovi kozojebi krvi napiju
@puJ-do Đaba pujdo budalama govoriti jer ne znaju kakav je njihov mentalni sklop
PRIKAŽI ODGOVORE (3)