---Jurčević danas radi kao notar Pa ne znam da li bi Salihobvić mogao položiti notarski ispit. Ali obzirom da je baš neki dan promijenjen zakon u Sarajevu ( po potrebi češće nego donji veš) sada neko ko nije NIKAD bio notarski pripravnik može postat notar ! Čudno ? NE ! Ako neko može kao Salihović biti glavni tužilac a ne znati šta je to krivični psotupak zašto ne ? Ili Sudija USatvnog suda BiH Palavrić nema položen pravosudni ispit ili nije bila sudija tužilac i advokat !
@afterparty Ja ne znam da joj je za radno mjesto ČISTAČICE bilo potreban pravosudni ispit ? Nakon što je sve provaljeno nestala joj BIOGRAFIJA ! Žena ne zna ni riječ LATINSKOG JEZIKA ! Da li znaš i jednog studenta prava da ne zna ni riječ latinskog ? ŠTA ZNA ? Zna prekucavati šta joj se naradi jer je završila srednju daktilografsku. A što i će joj pravosudni ispit ako nije nikada bila advokat, sudija ili tužilac !!
@afterparty @afterparty Pa to je sve trebao da provjeri državni tužilac. BAš ovaj koji je sada smijenjen radi sakrivanja predmeta ! Nisam mu prijavio jer vrlo dobro poznam Salihovića, koji je poznanik Palavrićke iz Tuzle. Mislim da je ona iz nekog sela, a za vrijeme rata je bila ratni pravnik. Ne poričem da je završila pravo, ali kako i kada ne znam.
Prikaži sve komentare (38)