PRIJE ILI KASNIJE,SVI OVI PROCESI,KOBAJAGI SUKOBI I OSTALA FOLIRANJA CE DOVESTI DO NEZAVISNOSTI REPUBLIKE SRPSKE.DA LI CE TO BITI ZA 5,10,15,20 ILI VISE GODINA O TOME SE MOZE POLEMISATI. ALI JEDNO JE SIGURNO,REPUBLIKA SRPSKA CE BITI ILI POTPUNO NEZAVISNA ILI U NEKOJ KONFEDERALNOJ ZAJEDNICI SA FEDERACIJOM(AKO ONA UOPSTE BUDE POSTOJALA). BOSNJACI SU NAPRAVILI KARDINALNU GRESKU ULASKOM U RAT. DA NISU USLI U RAT,SAD BI IH BILO 60-70% U BIH. SRBI A POGOTOVO HRVATI BI SE BRZO SELILI.
Srbi su pogriješili što nisu nastavili mirno da žive ,ta većinom su bili na dobrim funkcijama po firmama. A inaće svi smo pogriješili što smo dozvolili nacionalnim strankama da se formiraju i 10 % nacionalista sa sve tri strane su zakurlali sukobe.
Da se nije krenulo u rat, vjerojatno bi završili u logorima ko Jevreji. Pa još 91. su krenula puškaranja i provokacije, većinom od strane naguženih Obilića sa hrvatskih ratišta. Naravno da biste sa na nama iskaljivali za sve poraze, a mi vrlo brzo ne bi imali ni politike, ni vojske, ni policije da nam zaštitu golu egzistenciju. Šta bi bilo poslije Oluje, recimo, to tek da ne govorim. Ulazak u rat bio je strašna, ali neizbježna stvar.
Prikaži sve komentare (705)