Komentari (705)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh sad ce biti zeznuto. Ako ne dodje valja slat SIPA-u po njega.
Ma jok doći će on..znaš da uvijek glumi frajera a juče gledam olovke u rukuma ne zna držati
I tako ce poceti rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
ima da bjezi u rusiju ko slobina zena mira markovic
Može je i oženiti.
Mislim da Bakira i ostalu svitu takođe treba uhapsiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ma SVE hapsi, pa u kutiju na paletu i autopilot prema pm.
PRVO UHAPSITE ONE KOJI NE SPROVODE IZBORE U MOSTARU I ODLUKE U FEDERACIJI !!! ZNATE KADA ĆETE MU NEŠTO MOĆI? NIKADA
Opraste na ruke više s ovim "referendumom", koji kurcev referendum već obična anketa, na koju nije izašlo ni 45% al se nateglo ko d je eto 51. Krmoglavi uzeo još koji milion u đep , i libo ga racku, prije toga otišao do Moskve da se raspita za azil i to je to. Popustite više narod s anketama i ublehama svakojakim
Kako ce mu doci svjedoci, s cim, gdje ce stati, ili sudjenje na otvorenom.
Aha odazva ce se , evo kreno!
Zamislite Ustavni Sud koji radi a nema zakona o istom. Sad zamislite zemlji u kojoj niko nikom ne vjeruje i gdje imate instrumente zastite nacionalnih intresa na svim nivoima vlasti, OSIM na tom istom Ustavnom Sudu. Sve odluke tog Suda se donose NE jednoglasno nego 5:4 i to tri stranca + dva muslimana koji uvjek preglasavaju Srbe i Hrvate. Da paradoks bude veci Ustavni Sud kao radi po duhu Dejtona tako da SAM SEBI dopisuje USTAVNA ovlastenja prosirujuci sebi nadleznosti i odluke donosi,
.... sto je jednako crtanom filmu. Ali tu nije kraj i da bi sve bilo jos smjesnije Incko koji je visoki predstavnik OHR-a, kaze da taj Ustavni Sud treba da preuzme ulogu OHR-a odnosno da namece odluke. Jos povrh svega i slag na tortu je da nepostovanje odluka tog Suda(koji SAM nije ni Zakonski regulisan) je krivicno dijelo!!!!,..... sto ni jedna zemlja na svijetu nema ukljucujuci Sjevernu Koreju.
@djebazapelo a zamisli ti sad kad uhapse milog vam Dodu pa ga pocnu zitigu u zatvoru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dikan
meni nije jasno kako vi ljudi ne skontate da sve sto klix i ostala propaganda pise o nasoj politici da je to samo MAZANJE OCIJU, i da dodik i bakir svako juteo kafu piju zajedno i da je sve ovo samo predizborna kampanja i da dodik ne smije nastavit ni rijeci vise o referendumu jer ce ga interpol gonit do daljnjeg.toliko.
Pa šta ćemo mi što tebi nije jasno...
Zatvaraj radnju majstor Pero! Biće gusto!
Posrbice da odgovaraju za izdaju. Prodao naciju za veceru. U prdekanu!
SAD SI RAHMETLI CARE ZAKUCAM TI TABUT..
Majmuneeee
PRIJE ILI KASNIJE,SVI OVI PROCESI,KOBAJAGI SUKOBI I OSTALA FOLIRANJA CE DOVESTI DO NEZAVISNOSTI REPUBLIKE SRPSKE.DA LI CE TO BITI ZA 5,10,15,20 ILI VISE GODINA O TOME SE MOZE POLEMISATI. ALI JEDNO JE SIGURNO,REPUBLIKA SRPSKA CE BITI ILI POTPUNO NEZAVISNA ILI U NEKOJ KONFEDERALNOJ ZAJEDNICI SA FEDERACIJOM(AKO ONA UOPSTE BUDE POSTOJALA). BOSNJACI SU NAPRAVILI KARDINALNU GRESKU ULASKOM U RAT. DA NISU USLI U RAT,SAD BI IH BILO 60-70% U BIH. SRBI A POGOTOVO HRVATI BI SE BRZO SELILI.
Da se nije krenulo u rat, vjerojatno bi završili u logorima ko Jevreji. Pa još 91. su krenula puškaranja i provokacije, većinom od strane naguženih Obilića sa hrvatskih ratišta. Naravno da biste sa na nama iskaljivali za sve poraze, a mi vrlo brzo ne bi imali ni politike, ni vojske, ni policije da nam zaštitu golu egzistenciju. Šta bi bilo poslije Oluje, recimo, to tek da ne govorim. Ulazak u rat bio je strašna, ali neizbježna stvar.
@hajmo SAMO SE VI TJESITE,GLUPIM IZGOVORIMA. SRBI BI ISLI U SRBIJU,HRVATI U HRVATSKU,KAO STO SU RADILI PRETHODNIH DECENIJA,SAMO DRASTICNO BRZE A VI BI IMALI VECI PRIRASTAJ,PLUS JOS DOSELJENICI IZ SRBIJE,CRNE GORE... SAD BI VAS BILO 60 -70%,ZA JOS 20-30,GODINA HRVATI BI ISCEZLI A SRBI BI BILI NACIONALNA MANJINA SA TENDENCIJOM NESTANKA. SAD MOZE DA VAS BUDE 99%,DZABA VAM, JESU VAS IZVOZALI,KO ZEDNO MAGARE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikakva SIPA nece ici u tu avanturu, nema potrebe, kad bude raspisana potjernica Srbija ce ga isporuciti na tacni, kad su mogli Milosevica, Dabica, Mladica ko je on sitni ratni profiter, zivi bili pa vidjeli.
A tko će ga zarobit baš me zanima kad je okružen 98% srbima koji ga neće zarobit? Ostali koji dođu bit će kamenovani... Baš me zanima tko će započet rat u maloj Yugoslaviji BiH koja ne funkcionira i koja je umjetna tvorevina već 20 godina.
umjetni te je čača četničko kopile ,sa izvinjenjem poštenim srbima,treba sav narod pitat za normalnu zajednicu i državu a takve ko tebe na sve tri strane u korijenu treba istrijebiti sa ovih prostor,i ako ti ga je žao pridruži mu se ako bogda iza rešetaka.