vala mi je puna kapa ovih nasih intelektualaca samo drobe po medijima -kad su tako pametni sto ne skontaju program da isplivamo iz ovih belaja -mada je u pravu sa ovom izjavom sad je vlast bih na potezu da vidimo kako ce uzvratiti na dodikovo pisanje po drzavi
Oni koji zele rat ce upravu uraditi ovo- hapsit dodika i ljude koji su sproveli nakobicniju anketu totalno nebitnu za nase evropske okolnosti. Pa nije valjda neko u fbih stvarno vjerovao da ce bosnjavi reci srbima kada ce slavit svoj tamo neki praznik. Nema ni drzavni nivou usvojen zakon o praznicima pa opet mi bosnjaci slavimo razne praznike koje srbi i hrvati odbijaju slaviti. Da je politika bosnjaka mudra ona nebi branila srbina 9. Januar nego bi im dala i 10! Totalno nebitno pitanje, ali vidimo da mi bosnje ne znamo Naprabiti drzavu na zalost. Samo nesto na silu u kontru dva naroda i onda moli strance za pomoc!
Program je jednostavan: Dodikovoj stranci zabraniti kandidovanje ne sljedećim lokalnim izborima ! Ponovo ruši državu i porovodi program nezavisnosti do 2018, zabrana kandiodovanja i 2018. Čović podržava ! Hdz zabrana kandidovanja. SVako ko ima istovremeno plaćene funkcije od države zabrana kandidovanja ! MAjkićka ( penzioner, otpremnina i parlamentarac), Bakir Predsjednik države i stranke. Čović predsjednik države, stranke, HNV i akademije nauka , Ivanić predsjednik stranke i države !
Prikaži sve komentare (253)