Veli Šarović : " Uvijek sam volio RS. " HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Kako si je volio ? - Tako što si se tokom rata skrivao po Opštini na Grbavici dok su drugi ostajali bez dijelova tijela, bez svojih najmilijih , promrzli i pod permanentnim stresom ? - Tako što si se kao visoki funkcioner SDS-a i predsjednik RS-a enormno obogatio otvarajući čak i fiktivne firme ( jedna je dugo egzistirala u Lukavici ) ?
- Tako što si promjenio tok rječici Dobrinja blizu stadiona Slavije kako bi zadovoljio svoje pohlephe apetite za grandioznim kućerinama i zemljištem okolo ? - Tako što te je lično pokojni Risto Jugović ( direktor Jahorina Osiguranja ) par dana pred vlastitu likvidaciju pomenuo javno na TV-u da mu spremaš istu tu likvidaciju ? Znamo šta se dogodilo . - Tako što si za vrijeme svog angažmana na najvišim partijskim i entitetskim funkcijama dao veliki doprinos u organizaciji ekipe Ždrale-Elez ?
@REFORMATOR - Tako što je područije Istočnog Novog Sarajeva za vrijeme dok ste se ti i tvoji partijski drugovi pitali nešto bilo poznato u čitavom regionu po mafijaškim ubistvima, reketarenju , likvidacijama sa političkom pozadinom, itd ? - Tako što si direktno zaslužan da mjesto gdje živiš ne krene s mrtve tačke od kraja rata na ovamo u ekonomskom smislu ? - Tako što na imenima članova šire familije imaš nebrojeno nekretnina po Srbiji ?
Prikaži sve komentare (126)