Poceli ste pisati bajke. Dr Puzic je poznat po socnim psovkama koje upucuje pacijenticama tipa "nisi vristala kad si noge sirila." O neljubaznosti medicinskog osoblja a pogotovu ovih babica ili bolje nazvati babaroga suvisno je i govoriti. Pristojan tretman cete dobiti jedino ako ste zena doktora ili nekog politicara.
U Tuzli sad ima privatno porodiliste (Plava poliklinika) i to je klasicni primjer kako treba sve privatizovati. Kad se bude placalo zdravstveno osiguranje placalo sa izborom mjesta lijecenja onda ce sve bolnice biti ljubazne.
Sve je to lijepo ali u stvarnosti to nije tako,kada bi oni svima ugađali dokle bi to otišli. Sasvim slučajno sam jedne prilike bio u bolnici i koristio lift za transport porodilja i bolesnika na kolicima,ulazim u lift a unutra žena samo što se nije porodila.Sestre koje su prevozile tu porodilju su u jednom opuštenom stanju,apsolutno ih ne zanima žena na kolicima,uopšte ih ne zanima trenutna situacija.Jedan stisak ruke porodilji bi puno značio u tim trenucima...
Prikaži sve komentare (74)