Repulika Srpska je Republika srpskog naroda,a vi ostali odjebite,nismo mi davali dzaba svoje zivote za Republiku Srpsku.I jos nesto,ovi politicari iz Sarajeva stvarno umislili da se nesto pitaju u Republici Srpskoj.Vi svoje ideje i zakone mozete provoditi na trouglu Sarajevo - Zenica-Tuzla,a od ostalog dijela ,dovidjena,prijatno.Kada bude Srba u necemu sto se zove FBIH vise od Kineza onda nesto pricaj i pametuj do tada mrs.Multi kulti SDP a on zeleniji i od same SDA.
Pročitaj ustav RS, pa onda pričaj. RS je entitet sva 3 naroda, a ne samo srpskog. Pričaš napamet. Ako je SDP zeleniji od SDA onda je SNSD nadmašio i Hitlerovu Nacionalsocijalističku njemačku radničku partiju po fašizmu.
sinergija - Prvo pročitaj Ustav Republike srpske pa se onda busaj u prsa.Lako je komentarisati nešto a veze nemati o tome.U Ustavu te tvoje Republike srpske piše.-citiram :" Republika srpska kao jedan od entiteta države Bosne i Hercegovine je entitet Srba,Bošnjaka,Hrvata kao konstitutivnih naroda,Ostalih i građana bez prava na diskriminaciju..... itd"
Prikaži sve komentare (87)