Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora neko, kada Vec nece oni koji smatraju da je BiH od Bascarsiej do Marindvora
SDP BiH=Stranka demokratske partije, nevjerovatno! Ja podnosim tužbu protiv Klix novinara koji je ovo napisao, dokle više nepismenim i bahatim ljudima davati pero u ruke.
Ja sam pročitao ispravan naziv SDP-Socijaldemokratska partija, a nigdje ne vidjeh Stranka demokratske partije.
O čemu ti to čovječe? Ubih se tražeći u tekstu taj iskrivljeni naziv i ne nadjoh ga? Konačno da je i pogrešno naveden je samo formalna greška u odnosu na suštinu da je neko pokazao spremnost da sudski zaštiti pravo ljudi na maternji naziv vlastitog jezika o čemu u tvom komentaru ni da zucnes... to je tvoj sistem vrijednosti ili nešto što kriješ.......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo SDP
SDP NAJVECI LOPOVI KLOSARI KOMUNJARE DO JUCE STE KADA STE NA VLASTI BILI GUZICE DALI DODIKU DALI A SADA PRED IZBORE KO FOL VI PROTIV DODIKOVE POLITIKE , KOOJI STE VI KLOSARI KOMUNISTICKI OTPAD
Repulika Srpska je Republika srpskog naroda,a vi ostali odjebite,nismo mi davali dzaba svoje zivote za Republiku Srpsku.I jos nesto,ovi politicari iz Sarajeva stvarno umislili da se nesto pitaju u Republici Srpskoj.Vi svoje ideje i zakone mozete provoditi na trouglu Sarajevo - Zenica-Tuzla,a od ostalog dijela ,dovidjena,prijatno.Kada bude Srba u necemu sto se zove FBIH vise od Kineza onda nesto pricaj i pametuj do tada mrs.Multi kulti SDP a on zeleniji i od same SDA.
Pročitaj ustav RS, pa onda pričaj. RS je entitet sva 3 naroda, a ne samo srpskog. Pričaš napamet. Ako je SDP zeleniji od SDA onda je SNSD nadmašio i Hitlerovu Nacionalsocijalističku njemačku radničku partiju po fašizmu.
sinergija - Prvo pročitaj Ustav Republike srpske pa se onda busaj u prsa.Lako je komentarisati nešto a veze nemati o tome.U Ustavu te tvoje Republike srpske piše.-citiram :" Republika srpska kao jedan od entiteta države Bosne i Hercegovine je entitet Srba,Bošnjaka,Hrvata kao konstitutivnih naroda,Ostalih i građana bez prava na diskriminaciju..... itd"
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Ovo neki SDA novinar ne zna ni ime stranke, ali zna da laje protiv SDP-a. Kao 90% SDA papaka. Kako ste jadni brišete kritičke komentare koji se odnose na vaše novinare i članke, a tolerišete svakodnevne izljeve mržnje na ovom portalu. Što niste tako revnosni u brisanju fašističkih komentara.
Demokratija na SDP način.
@Oskarovac Ne, to je SDA demokratija. To vam je svakako parola. SDA banda je na vlasti. Što još glumite opoziciju?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
NAJBROJNI NAROD U DRZAVI CIJA SU PRAVA DJECE UGROZENA. DOK BOSNJACKA DJECA U SANDZAKU BEZ PROBLEMA POHADJAJU NASTAVU NA BOSANSKOM JEZIKU.
Davno ga je trebalo tužiti! Strašno je da se sudom moramo boriti za svoja Ustavom zagarantovana prava!
A sto nam komentare na stranku demokratske partije obrisase cccc
Smijurija od kampanje. Pa dragi moj SDP, pa nije vaše da se bakćete s nacionalnim pitanjima, to je "predodređeno" za SDA i društvo. Jasno je da je takva retorika popularna, ali vas ničim ne diferencira od ostatka, ponovo ćete doživjet fijasko. Vi ste "predodređeni" da se bavite stanjem radnika, socijalnom skrbi, privrednim razvojem ... al to je valjda puno teže, a manje zapaljivo. A možda je dogovor takav, da i vas zapadne koja kašika, uz uslov puhanja u isti rog. Ako je tako, onda ništa.