U eu nacionalne manjine imaju kanal na vlastitom jeziku, a kamoli konstitutivni narodi, javni rtv servis. kao npr madjari u srbiji.Hrv su konstitutivan narod, hrvatski jedan od službenih jezika u bih, jer ovo je vec 10 put da hrv traze kanal a bosnj politicari to odbijaju.u komentarima bosnjaci govore "neka hrvati sebi ovo-ono...", sto dovoljno govori da vi ftv smatrate iskljucivo bosnj televizijom a federaciju bosnj entitetom, mada je federacija bosnj-hrvata.Zato niti gledam niti plaćam pretpl.
Inače, ja mislim da je taj bosnjacki nacionalizam puno destruktivniji za bih od srpskog, jer dovodi do toga da 20% gradana se ne osjecaju ugodno u vlastitoj zemlji, da ne govorimo o preglasavanju,itd.. Mislim da je javni kanal na hrv jeziku minimum koji hrvati zasluzuju i možda bi napokon prestali gledati HRT i počeli se brinuti o vlastitoj zemlji. Ali eto, ne da multietniĆko sarajevo.
Nemaju ti jarane madjari u Srbiji svoj kanal. Puste im jedan , eventualno 2 dnevnika na RTV Vojvodina na madjarskom jeziku i mozes da se pusis. Nema cjelodnevnom programa na madjarskom jeziku !! Al ajd to za madjare i razumijem jer je totalno drugaciji od srpskog pa bi mozda i trebali imati cijeli dan program ali da hrvati , muslimani ili srbi traze programe na jeziku svojih naroda - to mi suludo. Pa jarane ako na FTV nije zastupljen hrvatski jezik onda nigdje nije. Svaka druga rijec hrvatska
Prikaži sve komentare (333)