Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i dok se vi jėbetė oko gluposti, evropa zivi, godine prolaze, ljudi ljetuju, uzivaju u zivotu... a vi, vi i dalje sėretė, godine prolaze...
Evropa se zapravo gusi u vlastitom nacionalizmu i sovinizmu. Britanija se zbog gluposti iskljucila iz EU. Francuska hoce da izabere Marine Le Pen. Onaj majmun Wilders napreduje u Holandiji... Trump pobjedjuje u Americi... Kome pricas te bajke?
boli njih uvo njihovi dzepovi su puni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad firma u privatnom sektoru ima problema sa poslovanjem, otpuste dio radnike, posalju ih na Biro i nikome nista. Kad neko iz javnog sektora ima problema sa poslovanjem, nema sanse da se otpusti visak radnika , nego se mora povecati porez, dodatno opteretiti budzet... sta god, samo niko ne smije dobiti otkaz jer je sveto pravilo da ako se jednom zaposlis u javnom sektoru tu moras i penziju zaraditi.
jako dobro si to napisao
gdje si ti vidio majke ti da kurve iz sda svoje uhljebe posalju na biro hahh
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
PA TO JE TO. ZA RAT SU UVIJEK POTREBNE BAR DVIJE ISTINE. RAzličite ! I navijačke skupine za početak. I pomalo pasivna policija :))) IMAMO DAKLE SVE POTREBNE SASTOJKE ZA BOSANSKI LONAC !
Iskreno nemam pojma o cemu pricate i kojim jezikom govore na "domacim" kanalima jer ih nemam na TV-u, Jednostavno ne zadovoljavaju moje apetite kako bi trebao izgledati program pa su svi IZBRISANI sa liste tako da necu da gledam i ne zelim da PLACAM nesto sto ne gledam. A to hoce li se pogasiti ili ce napraviti program vrijedan gledanja to je do njih. Dragi emiteri ako zelite da naplatite nesto od mene ponudite nesto vrijedno placanja. Kartu za kino necu kupiti ako ne namjeravam gledati film.
Gasi sve....
Ukinuti sve, od konstitutivnih naroda, jezika, proglasiti zemlju gradjanskom, a jezik nazvati bosanskohrvatskosrpskim ili BHS . Ljepota,.
Karamatiću, svakako će BHT živjeti, a vi koji ste bez sonog grada, a i RTV-a sami sebi platite pa se reklamirajte i netražite d vam nekodrugi plača sve ono što i ovoj džavi nečete da platite! Dosta vas je bilo sa finanijama - pogotovu! Formirali ste svoju - HDZ - TV kuću pa durajte, ali bez naših para.
Zašto onda Bošnjaci I srbi sami sebi ne plačaju reklamiranje, nego im država plaća?
@Ja Jesam Alien - pravi nebeski??? Laprdaju tvoji predpostavljeni pa svi ostali za njima. No, zadnji ste u redu i tako će ostati za navijek, inšalah! Što ste vi baš vi genocidni, štakori, opet izmiljeli iz rupa, brzo ćemo vas vratiti gdje vam je mjesto. A to o gluposti, sve se vidjelo u prošlom napadu na Bosnu i njen većinski narod. Ko je tu vječiti gubitnik i glupak, jasno se vidjelo. Bez oružja smo vas slupali ko aluminijsku vojničku porciju, a onda su vas SHqiptari dokusurili! Pod šljivu, svi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A što bi plaćao za smeće od programa koji ne gledam? Logično je da, ako ne koristim neku uslugu, onda i ne plaćam za nju. Ako se ne vozim tramvajem, onda ne plaćam ni kartu za njega
Sbim tim "uspjesima" SDA-SBB lopovske koalicije, treba pridodati i unistenje drzavnog RTV sistema.
PRavo su ovi iz vlasti spremni sad kad je SSP potpisan da rješavaju probleme iz reformske agende ! :)))
Mada su ovo sve predizborne gluposti,ovaj Karamatić je onaj lik sto na Zabranjenom forumu ,na Pink tv javno kaze da ne placa rtv pretplatu,a gledaocu koji ga je to pitao,kaze:"Samo ti placaj da ja imam od cega dobru platu dbijati".Nije on ni toliko licemjeran,koliko je ovo sve groteskno!!!!
Jesi li gledao cijelu emisiju. Sad trenutno Hrvati plaćaju ili bi trebali plačati tv taksu za bošnjački tv. Karamatić je lijepo odogovrio gospodinu samo ti plačaj da ja mogu imati uredna primanja... to je ironija jer Bošnjac žele da Hrvati samo plačaju kako bi Bošnjaci imali svoju tv. Elvis iz Sarajeva sigurno ne glasa za Karamatića!
@iiii pa majke ti,samo pogledaj statistiku i vidi u kojim dijelovima se najvise placa rtv taksa.i da gledao sam cijelu emisiju,sasvim mi je jasno sta je Karamatic zelio reci.Nemoj da se ovo shvati,kao bilo kakav vid nacionalizma,operisan sam od toga.Ali doticni je los,kao uostalom i skoro svi uhljebi na nasim grbacama.Pozdrav!
Ko gasi svjetlo u kancelariji predsjedništva BiH??? NIKO - Nisu se dogovorili, gori po čitavu noć... govnari.
Pa šta vam je FTV nego kanal na hrvatskom jeziku tata vas vas...
Da u istinu, na kojem je jeziku eeltekst? Na kojem jeziku se čitam dnevnik? Samo 11% u FTV govori Hrvatskim jezikom
Zaista ne znam zašto se Hrvatima ne da ono što traže. To je sasvim legitiman zahtjev. Kako možemo očekivati da Hrvati budu lojalni ako im ne damo te neke osnovne stvrari. Zato nam i jeste država ovakva kakva jeste. U stvari države i nema, postoje samo tri etnička suprotstavljena tabora koji se gledaju preko nišana. Ne možemo očekivati suživot sa Srbima a crtati im masovna grobnice. Ne crtaju ni poljaci Merkelovici konc logore u kojim su njemci spalili milione ljudi.To je iza nas,idemo naprijed
bravo za komentar,posteno i realno,i za to tapkamo u mjestu kao država i kao narod.
Znaci treba zaboraviti ubijene, nestale, raseljene! Treba zaboraviti agresiju Republike Srbije na BiH, genocid u Srebrenici , oko 50 000 silovanih žena, djevojcica... srusene gradove, džamije...A zašto? Da bi bili prihvaćeni od strane Srba i Hrvata?! SRAMOTNO RAZMISLJANJE
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Na svim BH kanalima vec se govori CISTI HRVATSKI JEZIK i nema potrebe za uvodjenjem kanala na tzv. hrvatskom jeziku. Morate jednom da shvatite da se radi o nasem jedinstvenom BHS jeziku. Na svim kanalima u BiH [BHT1, Federalna, HAYAT, FACE, OBN, PINK, HEMA, TV1, Al Jazeera i sve lokalne televizije] upotrebljavaju terminologiju: NAZOCAN, TISUCA, SRPANJ, KOLOVOZ itd, LIJEP POZDRAV, PRIGODA, NAMICANJE itd . Cak su u sarajevskoj opstini Centar i cirilicu pohrvatili: pise cirilicom OPCINA CENTAR?!
pa ako ima tih par riječi što koristite hrvatski i mislite to je to.
Da u istinu na BHT u 6%, a na FTV 11% u dnevnicima. A koliko ima priloga iz večinski Hrvatskim mjestima? Na kojem jeziku je teletekst? Je li se govori hiljada ili tisuča na dnevnicima? Hrvatski jezik je t kroz povijest. A Bosanski jezik je tek nastao i koristi tuđi jezik tj. srbsko hrvatski jezik, pa dakle ti zapravo govoriš o tzv. Bosanskom jeziku. Moraš jednom da shvatiš, da Srbi govore Srbski, Hrvati Hrvatskim jezikom
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
niko ni s kim a sve ko fol neka demokratija. ako se ne mogu dogovotiti, mogu glasati. tito ustaj iz groba. raščisti ovu bagru po kratkom postupku. balkan treba diktatora vise nego ikad.
U eu nacionalne manjine imaju kanal na vlastitom jeziku, a kamoli konstitutivni narodi, javni rtv servis. kao npr madjari u srbiji.Hrv su konstitutivan narod, hrvatski jedan od službenih jezika u bih, jer ovo je vec 10 put da hrv traze kanal a bosnj politicari to odbijaju.u komentarima bosnjaci govore "neka hrvati sebi ovo-ono...", sto dovoljno govori da vi ftv smatrate iskljucivo bosnj televizijom a federaciju bosnj entitetom, mada je federacija bosnj-hrvata.Zato niti gledam niti plaćam pretpl.
Inače, ja mislim da je taj bosnjacki nacionalizam puno destruktivniji za bih od srpskog, jer dovodi do toga da 20% gradana se ne osjecaju ugodno u vlastitoj zemlji, da ne govorimo o preglasavanju,itd.. Mislim da je javni kanal na hrv jeziku minimum koji hrvati zasluzuju i možda bi napokon prestali gledati HRT i počeli se brinuti o vlastitoj zemlji. Ali eto, ne da multietniĆko sarajevo.
Nemaju ti jarane madjari u Srbiji svoj kanal. Puste im jedan , eventualno 2 dnevnika na RTV Vojvodina na madjarskom jeziku i mozes da se pusis. Nema cjelodnevnom programa na madjarskom jeziku !! Al ajd to za madjare i razumijem jer je totalno drugaciji od srpskog pa bi mozda i trebali imati cijeli dan program ali da hrvati , muslimani ili srbi traze programe na jeziku svojih naroda - to mi suludo. Pa jarane ako na FTV nije zastupljen hrvatski jezik onda nigdje nije. Svaka druga rijec hrvatska
PRIKAŽI ODGOVORE (5)