Ljudi moji sta vi slavite? 50,11% u ukupnom stanovnistvu, dok vas je brojcano manje (kao i drugih) sa sve dijasporom zajedno? Bolje bi bilo da vas je 40-45% a da je kao prije rata svaki dio BIH etnicki mijesan. Sad imate tri potpuno etnicki ciste teritorije sto nikad nije bilo u BIH. Pa nek vas je i 60%. Ozvanicena potpuno podijeljena zemlja, tacno se zna koliko je cije u dokle je granica. Bravo. Ako je to za radost onima koji zele opstanak zemlje. Srbija je imala 70% Srba kad je Kosovo otislo li je bilo etnicki maltene cisto. Katalonaca je u odnosu na Spance jos manje oa hoce napolje. Procenti ne znace nista a ozvaniceno podijeljena BiH znaci.
Kada znaš da je RS podeljen na tri dijela, vidiš da nije tako cijela. A šta ti znači Hrvatska većina ? Ništa, baš ništa! Osim toga Bosna nije ni Španija, ni na sreću Srbija! Da ne elaboriram dalje - pročitaj Dejton II.
Brčko, Brčko je ključ svega. Na svakoj jebenoj karti se prikazuje da je RS iz jednog dijela, a Boga mi nije, a sada se vidi da su ga ispusili i sa stanovnistvom. Sad ih treba za to zajebavati, osporiti im grb, amblem sve zivo, i to Brchaci. Na jednog Srbina u Brckom dodju 2 Bosnjaka i Hrvata, nek se ne daju vise zajebavati! Ako RS kad napravi tu glupost pa se jednostrano otcjepi od Krajine im napraviti Gazu, tamanit ih kao Čifuti Palestince...
Prikaži sve komentare (324)