na istoku se progone krscane ko stoku- od strane muslimana u nekim muslimankim zemljama i zajednicama jos uvijek kamenuju ubijaju svoje ljude, udaraju zene prema propisima, zele ratovati i ugibati za alaha ubijati nevjernike itd dodju neki u europu pa napadaju pubove jer toce alkohol, pa imamo slucajeva silovanja, pa odbijanja hrane jer ima kriz na sebi(od crvenog kriza) pa pljacke razbijanja neredi..realno ovo nije neocekivano nista.netrepljivost ce samo rasti a muslimani su sami krivi za to.
ja znam više slučaja gdje katlici siluju i ubijaju. kako možeš povezati islam sa silovanjem, ubijanjem stoka glupa. kao da bog naređuje da se treba silovati i ubijati. ebali te čifutski mediji, ispraše ti mozak tupavi
nisam katolik ni pravoslac i hebe mi se za iste. kako nemogu?pa u kuranu stoje pozivi na ubijanje stoko glupa (i ne zanima me sto stoji iza toga, cinjenica je da ima poziva na ubijanje i pobijas onda sam sebe kad kazes kako da bog to nareduje. slazem se ne nareduje ,kao sto ne vjerujem da bog nareduje da se placa dzizija muslimanima. a vidis u islamu kaze da nareduje itd itd i sveg toga ima u islamu i otud muslimani iz nekih zemalja crpe ta sranja. znam da te boli to priznati.
Prikaži sve komentare (262)