Jah eto, on vidi cijenu u Austriji, i sad njemu treba platiti pola od toga, a od ostatka namiriti troskove prevoza, hladnjaca, struje, pakovanja, radnika koji trebaju dobiti platu dok ta malina dodje u prodavnicu, pa carine i poreze... Ali jok, njega to ne zanima, on hoce pola jer je on to posadio i ubrao. Sta bi tek rekli da proizvode markiranu obucu i odjecu koja se u svijetu proizvede za 5 dolara a prodaje za stotine...
Ovako glup komentar odavo nisam pročitao. Pa konju jedan ti očito nikad nisi radio ni jedan poljeprivredni posao ili nešto uzgajao da znaš koliko je tu novca,truda i sredstava uloženo i onda da ti neko dođe i punudi 1,25e za kilogram. Ovo je čista ucjena i bezobrazluk ponuditi ljudima jer malina je definitivno među najskupljim voćem u bilo kojoj evropskoj zemlji i ovo je cijena niže klase paradajza što im nude. Tipičan primjer robovlasničkog ponašanja privatnika u BiH .
@Fantom To pisu budale koje nemaju blage veze ni o cemu. Maloprodajna cijena u tamo nekom trznom centru u Austriji je iraleventna, al sta znaju budale.
Prikaži sve komentare (221)