Muhamed Ali je izmedju ostalog covjek zbog kojeg se ponovno priblizavam Islamu kao vjeri, a ruku na srce zbog danasnjih vjernika koji me okruzuju sam se odaljio od vjere. Znam da nije u redu, ali kad vidim kakvi su sve licemjeri medju vjernicima onda sam se radije drzao po strani. Muhamed Ali, ne kazem da je bio bezgrijesan, ali je bio covjek cista srca.
@ZORIC ZOKI ZOZON momak kakvo je to razmisljanje? Jesi li ti u vjeri radi nekoga ili radi sebe? Koliko dobrih stvari koriste losi ljudi, zrak koji udises udise svakakav covjek, pa nisi prestao disati. Pusti Boga ti.
@princenaseem U pravu si, ja sam cak i gore rekao da znam da nije u redu, ali to sam samo ja, mozdaj e to moj grijeh, ali sam siguran da nisu ni oni na pravom putu... U prilici sam svakodnevno biti sa nekim danasnjim vjernicima, kako na poslu tako i kroz ljude u familiji koji su u vjeri, svojim ponasanjem i licemjerstvom su me udaljili od vjere. Nekima su toliko isprani mozgovi da sam se radije drzao po strani i distancirao od vjere jer sam se bojao da ne postanem kao oni.
Prikaži sve komentare (65)