"On ne živi prema pravilima šerijata. Žene s kojima se pojavljuje u javnosti ne nose marame" Meni je uvijek bilo zanimljivo to što islamofobi i ultraortodoksni muslimani (vehabije, selefije & co.) imaju iste poglede na neke stvari, upućuju iste kritike, i na isti način se obraćaju svojim neistomišljenicima. Od svih ljudi na svijetu nađe se liderica AfD-a da optužuje Ozila za munafikluk (licemjerstvo, jel). Njen problem je što nema više izbjeglica pa mora glupim izjavama tražiti pažnju medija.
pa ista im je energija - negativna najbolje bi bilo da je mesut otiso u crkvu i javno reko da se odrice islama..... bio bi im valjda prihvatljiviji.....
@blekfielder Ma našli bi mu opet nešto jer nije dovoljno bijel. Fora je što su ovo obični neonacisti koji se kriju iza antiimigranttske politike koja je, eto, našla podršku kod 15-tak posto stanovnika, uglavnom iz istočne Njemačke. Prije par dana su isto ovako napali i Jeromea Boatenga, crnog njemačkog reprezentativca rođenog u Berlinu od majke Njemice, rekavši da Nijemci ne bi voljeli da imaju za komšiju nekog "poput njega", pa su dobili dosta kritika ali i pažnju javnosti.
Prikaži sve komentare (59)