Hrvati se tako mi boga mogu goniti u 100 nekih stvari. Necu vise nikad u hrvatskoj ljetovati. Strasno su nadobudni i bezobrazni cim cuju po naglasku da si iz Bosne, ali vrhunac je bio kad mi je Hr granicar trazio vizu. Gonite se i vi i lijepa vasa u 3 pizde materine, a i vi ostali gluli Bosanci sto im idete. Trebamo im svi prestati ici pa ce dozivjeti kolaps turizma.
hoće on će od vas doživjeti kolaps,veću glupost nisam čuo,pa oni naplate cestarine koliko bih zarade od turizma za 15g,tamo ljetuju nijemci,švicarci,cesi, poljaci... nemoj ići ko te tjera,evo ja baš lani bio u Cg,ako sok nisam tada dobio neću nikad,kave,restorani,upadi u diska,da te glava zaboli...
@antemurale. Antisa disciplinovani redov svojeg nacionalnog korpusa, svoju uzdise tudje blati. :-P apitam se jel ikad preso granicu na Debelom Brijegu ::-P Da ti kazem iskreno kite ste ko turisticki radnici i domacini i vi Hrvati i Crnogorci, cast i respekt za casne i profesionalne ugostitelje koji su manjina. Pozdravljam ode u Tursku ili Grcku imate sta od ljudi ucit o turizmu ;)
Prikaži sve komentare (149)