Pa sto niste tako kmecali na Valjica kad ste masakrirali Slobodu na Kosevu u prvom dijelu sezone. Em ste ih prebili em ih je Valjic ostetio za najmanje jedan penal....ali to je taj posteni klub FK Sarajevo i njegovi simpatizeri koji placu za necim sto ni njima nije jasno za sto placu. Ne placu ni kad daju golove iz ofsajda, kad im se sude nepostojeci penali, kad im sudije produzavaju utakmice dok ne daju goll...tad su sudije dobre. Jad i bijeda od nekada velikog kluba!!!!
Jaooo, rece navijac kluba kojem se sviraju penali 2m izvan kaznenog prostora i to protiv jedne Krupe http://www.youtube.com/watch?v=bQ5ZHTWzcHQ Evo kad vec pitas ti nas, da pitam ja tebe zasto se tada tvoj klub nije oglasio i rekao da ste prosli u kupu zahvaljujuci sramotno poklonjenom penalu? Sudijske greske su sastavni dio svakog sporta, ali ovakvo pristrasno sudjenje Jakupovica u utakmici kakva je vjeciti derbi je sramota i za batina.
@ZORIC ZOKI ZOZON Tako je ono sto je sudio Zelji protiv Krupe je sramota i ja nikada u zivotu to ne podrzavam i na kraju krajeva to je direktno uticalo na rezultat sto ponavljam je velika sramota za Zelju. A sta je to u derbiju Jakupovic sudio da je direktno uticalo na rezultat. Da nije mozda penal na Benki hahahahha pa nije vam Zeljo Slavija pa da dajete golove iz ofsajda u 97 minutu.
Prikaži sve komentare (100)