Austrugarska je izuzetno odgovorna u odnosu na današnje eksploatatore. Dodik sječe nacionalni park Sutjeska-Zelengora (jer se ne kaže koje je nacije), Čović je masakrirao Šator, a Izetbegovići ogolili Prenj. I to dok sadašnji eksploatatori sjede u austrugarskim zgradama, pa tako i PREDSJEDNIŠTVO BiH, gdje bi da zasjedne i Fahro Crnogorac. Ipak šampion šumokradica je dr Silajdžić koji je sjekao Brezu obrađivao u pilanama neregistrovanim i bezbeli, nije plaćao porez, a sve naravno 100% za BiH. :)
Bogatstvo sarajevskih policajaca velikim dijelom potiče od krađe šume. Po principu kradi i omogući drugima da kradu. Bogatstvo predsradnog čobana iz Bobovice iu zabjelašnice pokazuje vila vlasnika policajca Lučkina. Ergela najnovijih BNWiva mu je naravno parkirana u još većoj na Ilidži gdje je stolovao kao načelnik u dobra procvata suradnje Radončić-Keljmendi !!
@kuga O bogatstvu siromašnog predratnog seoskog učitelja Ibre Berila mogu se ispisati romani, a trebala bi konačno i poreska uprava (samo koja??) da uđe u njegovu imperiju !
Prikaži sve komentare (90)