Šta znači specijalna jedinica? Mogu samo da se zezaju. Da su mogli poslali bi i mnogo prije. Bosna nije Sirija, čak ni približno isto. Rusi to odlično znaju. Neće se upuštati i takve avanture. Sem toga imaju neke druge, već najavljene, nakane u spoljnoj politici. RS se ni pod razno ne spominje. Osim toga ta akcija nebi prošla baš jeftino ni ljudski, ni finansijski, a reputacija Rusije bi pala na nivo 1991. god.
@Franziskuus - dobro znate kakav bi ukop bio prije svega za RS? Zato manite se nemogućih želja. Svakako je mir daleko, daleko bolja opcija. Bošnjaci - Muslimani, za razliku idiota kao što si ti, nemaju ama baš nikakve pretenzije za tuđim. Hoćemo samo svoje. Svoji smo na svome, na svakom pedlju ove nam jedne i jedine domovine - Bosne i Hercegovine! Ponovni genocid, mirnim putem, neće te sprovesti. Pa, ko ima bolje - široko mu polje.
@Franziskuus - franciguz, nije priča o istrebljenju. Đikani bi stalno nekoga da istrijebe, a u stvati nestaju da im niko nije ništa uradio. Uostalom , pojavila se nasljednica iz porodice Tarabića - čitaj, pa se upamet. Jednom guitnici - vazda gubitnici!
Prikaži sve komentare (327)