Mnogi komentarisu na osnovu naslova a da nikako necitaju text. Sasvim korektno. Nerazumijem i razocaran sam stavom IZ-a, da tako arogantno nastupaju, pa da cak i sipu salju na svoj narod. A oni su ti koji namecu tzv. "Tradicionalni islam" kako vole reci, koji je pun "folklora" i ubaceni stvari kojima se zna izvor ali oni okrecu glavu. Za njih je i alim Mehmed Handžic vehabija.
@Komentari Slušaj vehabija,ovo je Bosna,imamo sa vama ozbiljan problem,veoma ozbiljan,na šta će ovo izaći nisam siguran,vehabije su pridošlo zlo,mizerna grupa vehabija želi zabraniti muziku,želi nam uskratiti našu pjesmu sevdalinku,je li ti stvarno misliš da je to moguće,takve ideje su morbidne,sulude.Primjera je dosta,nema kad nabrajati,uglavnom pozivam probosanske i probošnjačke snage i narod da se distanciraju od vehabija,mora se prekinuti svaka saradnja sa tim ljudima.
podrzavam paradzemate....na kraju krajeva njima je alija obecao drzavu i oni su se borili za nju......ako bas necete da im date svih 23% dajte im sto je njihovo....
Prikaži sve komentare (104)