Sta reci o gamadi koja je pokusala unistiti ranjenike najhumanija bitka, bitka za ranjenike, Tito zavarava Njemce i prelazi Neretvu, iscrpljeni, ranjeni, tifusari i onda ih docekuju cetnici, partizani ih potuku do koljena, sinje kukavice naoruzane do zuba se predaju, e tu si druze Tito strasno pogrijesio imao su potpuno legitimno pravo da naoruzanu rulju do posljednjeg likvidiras, greska prikrili su se i raskotili i imamo danas ovo sto imamo.
Bravar je pogrijesio sto nakon rata nije potezom pera ukinuo Srbe, Hrvate, Slovence i ostale, i ostavio samo Jugoslavene. Znaci etnicki budi Srbin, to ti niko ne brani, religijom budi pravoslavac, i to je tvoja stvar, ali ako imas pasos i drzavljanstvo Jugoslavije onda si po nacionalnosti Jugoslaven i dovidjenja. Da je povezao nacionalnost sa drzavom Juga bi postojala dan-danas i bila bi medju jacim evropskim drzavama, a ovako su budale povezale nacionalnost sa religijom i poklale se medjusobno.
@jekpot Nisam znao da su na Neretvi bili cetnici i ustase na istoj strani, a sto se tice muslimana to su bile ustase ili cetnici naravno trebao je Tile i njima trag zatrati, unistiti kopletnu pokotiju zlotvorima
Prikaži sve komentare (540)