Koja bezvezna retorika. Ova skola je regularna privatna skola i ima sva potrebna odobrenja za rad. To sto osnivac nije po volji Erdogana, ne znaci da ih treba zatvoriti. I u drugim skolama desavaju se ista i gora sranja i nikom nista. tek neku vecer sam saznao da je u Zenici u ucionici ubijen djecak. mediji nisu bili tako empaticni i napravili milione priloga o tom slucaju. ali zato kada je slucaj politicki inspirisan frcaju tekstovi na sve strane. Jadno!
@Flosculus Ali svi znamo po kojim principima ta skola djeluje. Meni je malo bolesno. Indoktriniraju djecu. Pogotovo internati, velika braca i velike sestre.
@leniica To je netacno. Mnogo toga sto se pise o skoli je apsolutna laz. U skoli je 50% stipendirane djece i to nisu djeca guzonjinih sinova. Jedina skola u BiH koja vodi racuna o nadarenoj i talentovanoj djeci koji nisu niciji sinovi i kceri. Nikakvog indoktriniranja tu nema, to je prica za mase. U ovoj situaciji su neljudski reagovali, ali mi je zao sto ce se zatvoriti, a zatvorit ce se jer Bakir i Erdogan to tako hoce .
Prikaži sve komentare (82)