Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma koga boli k.... za skolama, Mahira nema buraz nit se vratiti moze, umjesto da hvataju debile koji su ga natjerali na ovo, oni samo izvlace guzice. U ovom clanku 10 puta je spomenuto da Turska nema veze sa skolom mogli ste jos koji put buraz..
Bakire unisti nam i djecu djubre jedno sto dozvoljavas otvaranje svakakvih cumeza..
Bakir hoce da zatvori skolu jer lize du*e Erdoganu. Mnogo toga sto se pise o skoli je apsolutna laz. U skoli je 50% stipendirane djece i to nisu djeca guzonjinih sinova. Jedina skola u BiH koja vodi racuna o nadarenoj i talentovanoj djeci koji nisu niciji sinovi i kceri.
Koja bezvezna retorika. Ova skola je regularna privatna skola i ima sva potrebna odobrenja za rad. To sto osnivac nije po volji Erdogana, ne znaci da ih treba zatvoriti. I u drugim skolama desavaju se ista i gora sranja i nikom nista. tek neku vecer sam saznao da je u Zenici u ucionici ubijen djecak. mediji nisu bili tako empaticni i napravili milione priloga o tom slucaju. ali zato kada je slucaj politicki inspirisan frcaju tekstovi na sve strane. Jadno!
@Flosculus Ali svi znamo po kojim principima ta skola djeluje. Meni je malo bolesno. Indoktriniraju djecu. Pogotovo internati, velika braca i velike sestre.
@leniica To je netacno. Mnogo toga sto se pise o skoli je apsolutna laz. U skoli je 50% stipendirane djece i to nisu djeca guzonjinih sinova. Jedina skola u BiH koja vodi racuna o nadarenoj i talentovanoj djeci koji nisu niciji sinovi i kceri. Nikakvog indoktriniranja tu nema, to je prica za mase. U ovoj situaciji su neljudski reagovali, ali mi je zao sto ce se zatvoriti, a zatvorit ce se jer Bakir i Erdogan to tako hoce .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da zaključimo, zapravo se ovdje i ne radi o rješavanju problema vršnjačkog nasilja već zloupotrebe smrti Mahira zarad ostvarivanja vlastitih interesa. Sada mi se oni natpisi, da je Erdoan tražio od Bakira da se ova škola zatvori,čine kao potpuno istiniti. Učenik je u Zenici ubijen u učionici u kojoj je trebala biti učiteljica, ali nije. I ništa. Niko nije odgovoran, došlo do naguravanja. Šta bi bilo da je Mahir kojim slučajem bio učenik neke druge škole, recimo ove u kojoj je ubijen Harun?
ZIVIO GULEN I BOSNA SEMA OBRAZOVNE INSTITUCIJE!!!!
Anel Dudakovic Mahir Rakovac ....ko je sledeci?? ..... hapsi teroriste....jadno je to da se ne mozes vratiti u svoju zemlju.....cia spijun iz pensilvanije....... vidi uspjesnog brain washing.... sto brani izmetcare....hajde idi pisi cetele....
Blago nama! Stranci (Turci) nam poručuju da budemo oprezni u vezi sa pomenutom školom i grupom a naši MEĐEDI nam dovukli ovu blam grupu u državu i sada šute. GLUPI FEDERALCI, GLUPI GRAĐANI FEDERACIJE ŠTA NAM JOŠ TREBADA SE DOGODI PA DA SHVATIMO KOLIKO ,,NEKO,, VODI BRIGU O NAŠOJ SIGURNOSTI U DRŽAVI. TURCI SE OGRAĐUJU I UPOZORAVAJU HALO, TURCI SE OGRAĐUJU I UPOZORAVAJU DALJE NEMA, ČESTITAM VLADI FEDERACIJE NA BUDNOSTI I BRIZI ZA NAS JADNIKE...................
Kome ti ...Muni ...pricas, nemoj sebe nervirati..... ,kad je u istoriji vlast brinula o narodu ,ona brine o drzavnim insitucijama ...,to jes o sebi jer su oni ta institucija ,to je sva poenta njihove vlasti..!
Ti stranci imaju svoje interese koje nastoje ostvariti zatvaranjem škole koja ne pripada vladajućem političkom miljeu. Čudo! Koliko se sjeća i sam Erdoan je posjetio institucije Bosna Seme u Sarajevu! A eto, sad nas upozoravaju! Da nije tragično, bilo bi komično!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bjelosvjetski ološ nam otvara tzv.škole
Obučavali djecu za oružanu terorističku organizaciju. Posle svih njihovih gluposti, oni su našli izgovor, da nisu krivi, da su oni miroljubivi, da su to pojedinci, da im se to slučajno desilo i sl. Iono nekoga drugog zove lažovom, prevarantom, ubicom pa i genocidašom, a cijelo vrijeme se krije iza toga.
hajd ne seri.. pogledaj rezultate na mnogobrojnim takmicenjima od drzavnih,regionalnih do svjetskih olimpijaha od matematike i fizike pa do sporta.. i silne projekte koje bas ucenici ovih skola sami izmisle i naprave a sto je veoma od koristi
@xxxCR Evo se sada otkriva ko je gazda i za čije je interese otvorena, polako, sve će biti transparentno odrađeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
normalno da nema nista sa drzavom...ovi h/izmetcari pripadaju paralelnoj drzavi....hapsi teroriste...ako sipa cita neka samo provjere kako se isplacuju plate....visemilionska utaja poreza......prikazuju plate na minimalac a ostatak isplacuju na crno... osvijestite se vi ovce sto radite tamo....nisu vam oni braca....pogledajte da nema bosanaca ni na jednom direktorskom mjestu...samo vas iskoristavaju u ime Boga...oni su poput isila ne prihvacaju drugacije misljenje....ne budite glupi....
Glupsone, ako Turska (Erduan) kaze za njih da su teroristi onda sigurno NISU teroristi. Ali problem je (za nase) sto ove tzv. nurdzije vise nisu dobre sa erduanom, pa sad bi da zatvore sve njihove skole samo da se uvuku u dupe sultanu. Kakva SRAMNA izjava turske ambasade, treba naci sta su govorili jos dok nije bilo sukoba Gulen-Erduan.
@underwater evo nekog jadnika...sto su mu IZMETcari "natakarili" fitilj od kravate na vrat..... i dali 400 km da ih brani ....idi ba prodaji novo vrijeme i pisi cetele...jebali te oni u nos...informisi se malo...sta lupetas...koliko je otislo prevarenih radnika od njih....jok dok je prizma radila..nisu isplatili radnike....i dan danas nastavnici se vode na minimalcu..da ne bi platili doprinose i poreze....muljaju oko boravisnih viza studenata sa burcha....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Al jest TURSKE PARADRŽAVE ! Udružena teroristička organizacija legalno dobila plac u ISLAMSKOJ opštini ILIDŽA i dozvolu za zlostavljanje ? Nemogu vjerovat, uh ebote ko da smo u ZE_DO kantonu ili Velikoj Kraduši. :) Uz paradžemate fino se uklopile i paraškole pune para.
Zatvorite sve te škole i mirna Bosna.
nek se izmedju sebe dogovore imali te skole ili nema, samo neka se prestanu na nasoj djeci izivljavati.
...a erdogan je, inače, plaho povjerljiv lik.
a direktor svih skola Ramazan.. Turcin
Zakolutalo se!