Dobra mu stuka, al lako je pecati kad imas sve vodice, biologe i camce i transport od Ruske vlade na raspolaganju i ides na najbolja mjesta u Sibiru. Dobro ovo u ribolovu, al ovo ostalo malo precerava. Malo mi postaje 'sumnjiv'. Recimo Tito se nije ovako slikao i preseravao i izdavao gay kalendare. Ima Tito dosta cool slika, al on je volio fotografiju ko hobi, i bio sam od sebe cool, fotogenican covjek. Ono kad igra saha il s lulom po Bosanskim pecinama u 2. svjetskom ratu.
I Tito nije bio 'fake tough guy', ko ovaj, neg je covjek stvarno bio u ratu i po ratovima, i u 1. svjetskom ratu za Austrougare ko vojnik, i u drugom ko vodja partizana isao je kud i ostale trupe idu, vuko se po brdima i pecinama Bosne, ogranizovao otpor, i pravio drzavu usput. Nije recimo ko onaj Carl de Goul, Francuski 'vodja otpora' i heroj koji je branio Francusku od Nacista iz Engleske uz caj i kolace u nekom starom Britanskom zamku.
Pa ni oni Americki generali cak, Eisenhower i Patton i ti, ni oni nisu bili u opasnosti i borbi ko Tito, nego iz Engleske Eisenhower organizuje strategiju, plan, i dobar je bio plan, al kazem on kaze gdje ces se iskrcati, kolko trupa, kako napraviti kamuflazu da iznenadimo njemce, i onda ostali idu ginuti a on isto pije caj i jede kolace u Engleskoj.
Prikaži sve komentare (56)