Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...
Dobra mu stuka, al lako je pecati kad imas sve vodice, biologe i camce i transport od Ruske vlade na raspolaganju i ides na najbolja mjesta u Sibiru. Dobro ovo u ribolovu, al ovo ostalo malo precerava. Malo mi postaje 'sumnjiv'. Recimo Tito se nije ovako slikao i preseravao i izdavao gay kalendare. Ima Tito dosta cool slika, al on je volio fotografiju ko hobi, i bio sam od sebe cool, fotogenican covjek. Ono kad igra saha il s lulom po Bosanskim pecinama u 2. svjetskom ratu.
I Tito nije bio 'fake tough guy', ko ovaj, neg je covjek stvarno bio u ratu i po ratovima, i u 1. svjetskom ratu za Austrougare ko vojnik, i u drugom ko vodja partizana isao je kud i ostale trupe idu, vuko se po brdima i pecinama Bosne, ogranizovao otpor, i pravio drzavu usput. Nije recimo ko onaj Carl de Goul, Francuski 'vodja otpora' i heroj koji je branio Francusku od Nacista iz Engleske uz caj i kolace u nekom starom Britanskom zamku.
Pa ni oni Americki generali cak, Eisenhower i Patton i ti, ni oni nisu bili u opasnosti i borbi ko Tito, nego iz Engleske Eisenhower organizuje strategiju, plan, i dobar je bio plan, al kazem on kaze gdje ces se iskrcati, kolko trupa, kako napraviti kamuflazu da iznenadimo njemce, i onda ostali idu ginuti a on isto pije caj i jede kolace u Engleskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Putin liči na pavijana.
Smiješan je ovaj lik, al baš..
Jos smesnjie od Poturica iz 23% su Poturice iz tkz. "Sandzaka"...ta saka ljudi identifikuju se po administrativnom upravom Turaka :D Otkud ime Sandžak? - U 19. veku sandžaci su u Turskoj bili samo administrativno-upravna područja. Bilo je 290 sandžaka, raspoređenih u 77 vilajeta ili pokrajina. Nijedan nije zadržao to tursko ime, osim ovog kojem se na taj način želi stvoriti neki individualitet u odnosu na druge krajeve Srbije i Crne Gore. Repa bez krojena!
ajde kurdistanac ne provaljuj se mrtve ti nabij odakle vise vadite ove gluposti djecu ti nabijem imas clanak od neki dan kaze svemirski otpad po univerzumu kruzi kontam ja evi ga ocit dokak da ste nebeski jaaado smrdljivi
http://banjalukain.com/media/pictures/2011/09/30/4b812a8de74806234aeee8821771d3a6.jpg
Turska zaostavština na HAPARATIMA.
Epsikopu Kačavendi se od upotrebe izlizao stari Putinov razgolićeni poster na zidu zlatnih episkopskih dvora ! Ukazala se stoga potreba za novim, nabildanim izdanjem :))
Voli on i one sa puštenim stomakom :D obrati se popu, da ti uzme mjeru.
@Dzevad Galijasevic. Evo ti dvojice dobrovoljaca i jednog taoca. Ja osobno preferiram ovu na dvokotačnom jahalu ! ------ http://www.e-novine.com/thumbnail.php?file=photo/entertainment/e_che/Che_Jolie_01_u_483368968.jpg&size=article_large&scale_by=width
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
budaletina