Radije cu dati 1.60 centrotransovom autobusu nego ovoj gamadi. U centri se vozis kao beg, prvo sto je cisto, drugo sto uvijek imas gdje da sjednes, trece sto su im soferi i kontrolori ljubazni. A ne, udjes u grasov tramvaj, udjes jedva, prljavo, smrdi, vozac te i ne pogleda kamoli da ti kaze dobar dan, revizori se ponasaju prema tebi kao da si olos iako imas ono po sta su dosli- pisljivu kartu. A na to sve, mogu me ubiti u tramvaju-vozac nece isti zaustaviti nego ce voziti pod izgovorom: moje je da vozim. Idi u pm! A da ne pricam o rodbinskim vezama, svaki revizor svog poznanika, rodjaka, i sl samo potapsa po ledjima, nema veze sto nemaju kartu i onda dodje i mene handri sto eto taj dan nemam kartu. Pa nikad vam je vise kupiti necu!
hahahah dobro te, smiri se, iznosim svoje licno misljenje, sta se lozis?! I onda sam ja govno iz centre, a ti nisi krezubo govno iz grasa koje je spremno ubiti te ako nemas kartu a ako te narkoman napadne nece ni prstom mrdnuti da ti pomogne. Ali evo snijega, garant mu se nisu nadali, ocekujemo uskoro zastoj i opci kolaps na ulicama Sarajeva. Popisam se na GRAS, dabogda ga ukinuli skroz.
Kod Centre bar znas kad ce da krene i kad ce biti na stanici koja ti odgovara, GRAS uvijek krenem malo ranije ne bi li zayebo centru pa da mu pokupi putnike. A neljubaznost GRASovaca je posebna prica...
Prikaži sve komentare (76)