Nisam Musliman i nisam protiv zapada.Ali i djeca mala vise znaju da je ovaj Isil,i ovi teroristi produkt Amerike,Izraela,Velike Brijtanije.Pa do kada ce ovi kozari Isil biti igrica zapada?To sve sluzi zapadnim igricama i njihovim interesima.Znamo svi da zele da mogu ove kozare za 15 minuta da rijese.Zamisli koju tehnologiju ima zapad,a koju ovi kozari?Znaci idemo se po malo igrati da se nesto desava u svijetu,i da zapad ima neprijatelja.Zapad ne moze da funkcionira bez izmisljenog neprijatelja,i onda ga po malo unistava zbog interesa.Ali ne zele da ga odmah uniste odjednom.Znamo da je i centar Islamskog svijeta Saudijska Arabija zajedno sa ovom trojkom.Sve zbog nafte i interesa spomenute trojke.Samo nam tucaju mozak svaki dan sa teroristima i Isilom.Pa dajte vise napravite vojnu intervenciju kao u Iraku.Ali je problem koga na vlasti ostaviti?Rusi nedaju Basada,a Ameri ga ne zele.Jebiga opet interes imaju i jedni i drugi.Ali su po meni ispravniji Rusi,Ameri sjebase zbog svog interesa.
I ja vjerujem da su zapadne sile osnovale ISIL ali kad kažem to mislim da su stvorili vođe jer ne mogu biti svi na platnom spisku, po toj logici su i ove naše bradonje plačenici zapada... E te vođe imaju zadatak da oko sebe okupe maloumne debile ispranog mozga koji nikad nisu ništa pročitali osim nametnuog kurrana... E te vođe po nalogu smrdljivih zapadnih kapitalista naređuju ovim debilima šta da rade i gdje da se raznesu. A cilj zapadnih sila je prvenstveno kapital i da su prirodni resursi negdje drugo našli bi oni drugu vjeru da degradiraju. Mene više brinu debili kod nas koji se povode za tim svim o ova djeca zatupljena vjerom i prostor koji je ostavljen fratrima, popovima i hodžama da pričaju.... Djeco ostavite "svete knjige" i čitajte Hegela, Kanta, Bukowskog itd
Jedan_od_mnogih.Svaka cast na komentaru,svaka ti je ispravna.Eh da sada svi razmisljaju kao ja i ti,kako bi nam drzava bila bolja.
Prikaži sve komentare (172)