Ja vrlo dobro poznajem "vehabije". To su sve isprani mozgovi, narkomani, kriminalci itd. Ma halo nijedan normalan cojvek moze do pdrzavati na bilo kakav nacin, a bosnjaci neki veliki muslimani nisu i nece nikad biti. Bosanski muslimani vole svoju rakiju, svoju pivu i to se nikad nece promjeniti, zapamtite to vehabijska bagra. Ne mogu da vjerujem da su pusteni da hodaju po Bosni umjesto da ih drzavne sluzbe po kratkom postopku se rijesi. Dosta vise. Smrt terorizmu, zivjela Bosna i Hercegovina i njihovi gradjani!
Kako može biti musliman a da voli rakiju i pivu ? Ovog ubicu treba razapet.. ali kako mozes povezat jednog idiota i druge časne muslimane ? Čekam odgovor sa argumentima ??
Sine moj, "bosanski muslimani" su samo muslimani na ime i prezime ili kad je Bajram. 90% bosanski muslimana ne praktikuje a piju alkohol redovno. To su cisti podaci. Znam da ti je tesko ali bosnjacki narod je jako sekularan. Svaki dan vidim bosnjake u kafane ili barove sa pivom. Bosnjaci su prvo evropljani a drugo gradjani BiH, a tek trece muslimani. Zapamti to.
Prikaži sve komentare (161)