Ciljevi iza ovakvih planova: -Stvoriti strah na tlu Europe kako bi se ona dodatno militarizirala i prigrlila za rat prvenstveno na Bliskom istoku, Africi i ako bude potrebno s Rusijom. -Stvoriti ozračje u kojem će izbjeglice iz Sirije i zemljama koje je opustošio SAD i NATO biti stigmatizirane s “kolektivnom krivnjom” islamskog fanatizma, što će dodatno približiti EU bolesnim američkim i izraelskim imperijalističkim planovima, te planovima sunitskih kraljevskih kuća iz Perzijskog zaljeva za uništavanjem utjecaja šiitskih zemalja i blokiranja procesa približavanja istih s Rusijom koja ima velike dobro zaštićene količine: nafte, plina i zlata. -Stvoriti propagandu koja će onemogućiti liberalne i miroljubive političke snage u EU od pobjede na izborima.
-Omogućiti stvaranje policijskih država koje će tvrditi kako gubljenje par “beznačajnih” sloboda omogućava sigurnost svih građana jer su oni stalno na meti onih koji žele uništiti demokraciju. -Omogućiti pravdanje stalne ekonomske krize s nestabilnom globalnom situacijom i porastom terorizma. -Omogućiti stvaranje jedne centralne svjetske vlade (koja već postoji) koja se ne bi trebala skrivati od radoznalih pogleda i koja neće morati izmišljati modeuse operandi i činjenicu da nije izabrana u demokratskim procesima.
Zbog Pariškog crnog petka, nevidljive su nam žrtve drugih bombaških napada (poglavito u Bejrutu), nevidljive su nam turske makinacije oko prebacivanja izbjeglica u Europu, nevidljiv nam je ruski i sirijski uspjeh u razbijanju ISIS-a, nevidljiva nam je odluka Francuske i njeno lobiranje za nepotpisivanje TTIP ugovora s kojom bi američke kompanije dominirale politikom i ekonomijom EU, nevidljivo nam je francusko naoružavanje umjerenih pobunjenika u Siriji (ISIS-a), nevidljiva nam je reakcija i empatija muslimana diljem svijeta i njihovo protivljenje muslimanskom ekstremizmu i napadima na Pariz, nevidljiva nam je mržnja prema izbjeglicama i paljenje njihovih kampova (poput onoga u Calaisu), nevidljive su nam financijske makinacije oko predsjedničkih izbora u SAD-u i zločina poglavito Hillary Clinton u Bengaziju te Obaminih napada s dronovima i ubijanja muslimanske djece, nevidljiv nam je Bečki mirovni proces kojeg SAD na sve moguće načine blokira, te nam je nevidljiv dalji genocid nad ljudima Palestine.
Prikaži sve komentare (46)