"Vaše zemlje koja je pretrpjela jedan od najstrašnijih terorističkih napada u historiji" mater vam vasu! Kad je more izbacilo na stotine tijela medju kojima je bilo i previse djece niste se sjetili obojiti Vijecnicu u boje sirijske zastave, nije bilo dana zalosti! Ulizice jedne, mislite da ste nesto ko eto drazi Evropi sto cete izraziti saucesce na ovaj naci? Gdje vam je ljudskost? Uz duzno postovanje svim neduznim zrtvama u Parizu, ali svi smo mi zrtve politickih preseravanja i igrica. Je*em ti politiku i dominaciju ko je izmisli!
Pucajte minuse do sutra, zaboli me! Muka mi je vise sto nam je jedina strepnja postala cije cemo ime procitati u crnoj hronici. Politika je sve unistila! Nisu ni vjere, ni kaste ni koja ti s*anja nego samo politika! Bjezimo iz jednog rata u drugi, cekamo gdje ce se izvesti sljedeci napad, ne smijes otici ni na koncert, sajam, u kino, u soping centar, dzamiju, crkvu, gdje god maknes strepis... Ako neces pokupiti svinjsku, pticiju gripu ili kugu onda ces biti raznesen od strane nekih placenika. Je*em ti i politiku i ovaj interenet preko kojeg sve procitam. Da bar imam Nokiu 3310 i kucu u sred sume, da ne znam ni za sta. Najbolje nek raznesu cijelu planetu nek nam djeca nemaju buducnosti, ionako ce im biti jos gore kad dodji u 3 skole pod 1 krovom! Na fakultet od kojeg ce dobiti diplomu bez pecata kupiti sebi posao i onda mu na radno mjesto upadne bombas samoubica.
To govori Arabiji, kuvajtu, omanu, dubaiju i ostalim sto su odbili primit sirijce i nazvali ih "nedostojnim" da dirnu arabijsko tlo!Nemoj to govoriti evropi koja vas hrani, oblaci i u kojoj se puno vas prvi put najede!
Prikaži sve komentare (174)