Pa ma koliko to bilo strasno,sto se na zrtve gleda duplim arsinima,logicno je da nema isti odjek kada pripadnik odredjene vjere ili nacije ubija pripadnika iste,i kada pripadnik odredjene vjere i nacije ubija pripadnika druge vjere i nacije,ovo drugo ima posebnu tezinu.NA bliskom istoku htjeli mi to da priznamo ili ne,najvise muslimani ubijaju muslimane,u Francuskoj su muslimani pobili krscane,a FB je Americka,krscanska drustvena mreza.
U ratu izmedju Irana i Iraka nisu muslimani ubijali muslimane,kad je Sadam napao Kuvajt nije ubijao muslimane,sada se u Siriji ne ubijaju medjusobno muslimani,Saudijska Arabija sada ne finansira Isil da se ubijaju i muslimani,pa me zanima zasto taj Isil nikako ne napadne Natanjahua i Izrael vec jednom,pa su Gadafija ubili AMerikanci,nisu muslimani,SAdama za Bajram objesio Americki sud a ne Iracki,daj ba mani se gluposti.
NAser je prije 50 godina pokusao da ujedini Arape,da stvori mocnu veliku Arapsku drzavu,treci dan su se pobili izmedju sebem oko toga ko ce biti glavni. Ciganija je to velika,dovoljno je da 1000 godina nisu dali naucnika jednog,samo se prce,razmnozavaju i djecu salju u smrt. ZAsto AMerikanci ne maniupulisu Svedima,Fincima,Kinezima,nego vazda Arapima,pa zato sto su stoka maloumna.
Prikaži sve komentare (152)