Volio bi da mi ovi dusmani iz dijaspore koji su mi rame uz rame sa xhetnicima i stausama da mi kazu sta je resenje za BiH i da ih upitam sta radite na BiH portalima ?zasto serete po BiH a slepate se po njoj ,jel ti bolje tamo ,jeste ,ko vas zove ovamo?
Ti "dusmani" iz dijaspore, kroz bankovne doznake i ino sto trose u BiH, u BiH upumpavaju 2-3 milijarde KM Godisnje. 30% BDP-a! Cisti kes! - rjesenje za bih je vrlo jednostavno. To je gradjanska drzava po uzoru na sve zapadno od ne gdje ce se voditi racuna o pravu svakog covjeka na svakoj stopi zemlje, a ne o iracionalnom pravu naroda. Kad to shvati narod u BiH i pocne glasati za gradjanske, a ne za nacionalisticke stranke, svanuce sunce svima. Do tada, a sa tri predsjednika jedne drzave, mrka kapa.
Jel ti mislis da mi ovde ne mozemo bez tih milijardiiiiiiii koje trose na obnove kuca po nekim selima za koje nisam cuo dok se nije zaratilo ili od mozda pravljnja rostilja ispred istih ili pravljenja zuba i svadba partyaa brato ne trebamo vi ste ti koji serete i koji se opet vracate
Prikaži sve komentare (171)