I jedino izvjestan za bosanskohercegovačku mladostd koja ni kriva ni dužna 25 godina iza rata nema ni da jede, nije nikada mrdnulog iz svog tora, odjevena u 100% sintetiku, a jedva da ima i za jednu kafu. Vlastodržci neka vam vaše vjerovanje i ,,molenje, Bogu otvori oči i ukaže da ili ste lopine preko svake mjere ili pojma nemate kako da se vodi jedna država.
o kakvom crnilu pises,cuj nema da jede...kod nas se haman nikako ne radi, ali opet nekako donekle solidno, piju se kahve svaki dan, od cega ?. U prosjeku svako ima vise od jednog auta, a kad pogledas bolje na cesti, gotovo sve novija auta ! jest nama lose u poredjenju sa razvijenijim drzavama, ali to jadikovanje prelazi svaku mjeru.
@Opa na obraz vam ova vulgarna neiskrenost ili ste se toliko uljuljali u vaše ,,dobro,, da ne skrećete pogled sa onih koji su ili političari, ili njihova obitelj ili tajkuni kojih ima u gradu ali velika većina nemaa i lično ja poznajem veliku masu bijede. Kojog grupi vi pripadate od ovih koje sam pobrojala pa štitite stečeno vam a na bog zna kakav način. Ugodan dan, očito vama i jeste.
Prikaži sve komentare (48)