Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radio sam godinu dana na kruzeru i idem opet na kruzer uskoro.... Savjet, ako niste voljni da radite i da radite pod stresom, onda kruzer nije za vas. Brzo se zivi, dani prolaze kao sati, uvijek ti neko popuje nad glavom i niakd te niko nece pohvaliti za dobar rad jer se to tamo ocekuje. Pare su OK a mogu biti i veoma dobre zavisno od koje pozicije i koje cruise line kompanije ali krvavo ih je zaradit. Posao nije za svakoga, pozeljne radne obaveze neprestano i jaka psiha!
Imal sexa naveče između zaposleni :D
Toga nsjvise :) samo nemoj u goste dirati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo nije loše
Nije ovo lose, radi se puno ali se fino i zaradi. A ovdje ako i imas posao, radis lomis se a nesto slabo zaradis, samo da troskove poklopis. I tako u krug. Kome god okolnosti dozvoljavaju da ode, nek mu je sretno.
https://youtu.be/n4RjJKxsamQ 😩😩😩😩
Ares moj ko je to diro? Nesto mi nisi u elementu. :-/ Ko sikira druga da ga odmah razbijemo. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kruzer poso, poso kruzer
https://youtu.be/9T9m9S5PECg
I jedino izvjestan za bosanskohercegovačku mladostd koja ni kriva ni dužna 25 godina iza rata nema ni da jede, nije nikada mrdnulog iz svog tora, odjevena u 100% sintetiku, a jedva da ima i za jednu kafu. Vlastodržci neka vam vaše vjerovanje i ,,molenje, Bogu otvori oči i ukaže da ili ste lopine preko svake mjere ili pojma nemate kako da se vodi jedna država.
o kakvom crnilu pises,cuj nema da jede...kod nas se haman nikako ne radi, ali opet nekako donekle solidno, piju se kahve svaki dan, od cega ?. U prosjeku svako ima vise od jednog auta, a kad pogledas bolje na cesti, gotovo sve novija auta ! jest nama lose u poredjenju sa razvijenijim drzavama, ali to jadikovanje prelazi svaku mjeru.
@Opa na obraz vam ova vulgarna neiskrenost ili ste se toliko uljuljali u vaše ,,dobro,, da ne skrećete pogled sa onih koji su ili političari, ili njihova obitelj ili tajkuni kojih ima u gradu ali velika većina nemaa i lično ja poznajem veliku masu bijede. Kojog grupi vi pripadate od ovih koje sam pobrojala pa štitite stečeno vam a na bog zna kakav način. Ugodan dan, očito vama i jeste.
to sam naši političari i budžetlije dali, trebalo bi njih u taj vojni režim a ne da rade pola sata od mogućih 8.
su nam*
Suma sumaru kad nemas posla, moras se prihvatiti i onog mimo svoj struke, mimo svojih zelja i upustit se u avanturu zvanu rad u inostranstvu
Prava reklama za smradove iz Beograda!
sjetite se onog Beograđanina što kritikuje saobraćaj u Hrvatskoj :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NECE NIKO GOVEDA DA CUVA.,KUKURUZE DA BERE,DA UZ GUSLE DA GUDI,ODOSE SVI U MORNARE.