čovjek je pokazo kako treba, ako si hrvat il srbin niko ti ne brani da budeš al svoju zemlju poštuješ, svaka čast! sinoć s jedne strane šorca hrvatski detalj s druge bosanski, hrvat u duši ali i bosanac i pokret rukom ovo je moja zemlja meni je to obrazac kako treba gradit državu :)
@azzuro To si dobro napisao...ali...aj ti to sad objasni ovom kretenu koji urlice alah ekber jbg ga on...ili aj objasni ovima koji govore bosnjak katolik... To negiranje i zvanje hrvata i srba bosnjacima katolicima/pravoslavcima ce bit uzrok sto blejha nece prezivjet... Usput, negiraju nas oni koji na billboard tablama citaju sta su...
nu vako to što neko govori svi smo bošnjaci je otprilike odbrambeni mehanizam (meni bezze lično jer me ne zanima kolko je ko nešto drugo ako ja znam šta sam..) na dugogodišnje provokacije tipa svi smo srbi il hrvati mi došli slaven,i vi se prodali - smaranja. Religijski se čini da smo opterećeno društvo, vidim to i u tvom postu ja ne znam što se navrlo tolko da se kaže drugačiji smo, u stvarnom životu na ulici ja nisam vidio da su ljudi 99% vjernici kako se iživljava ovdje. Pravi vjernik nema problem s drugim a ono što sam skonto je da se vrlo malo zna o drugim vjerama a bogami i o svojoj, dakle čitajte radni narode. Allahu ekber znači Bog je najveći i ne govori se s ciljem provokacije drugog ako je tako slažem se s tobom. Otklanjajte predrasude ba, mani toga "pojšće me nije ko ja"- fazona.
Prikaži sve komentare (240)