Kako su izdali LAgumdziju,nisam vise u SDPu,to je bio jedini covjek koji je pencilin Beogradu i Zgrebu,tj jedini politicar koga postuju nase "komsije" Svjetski covjek koji govori 5 stranih jezika,koji je zavrsavao skole po Americi,koji bi i da se nije bavio politikom,imao isto ono sto ima danas,jer dolazi iz ugledne kuce,otac Salko gradonacelnik Sarajeva,mater RAzija Profesorica,znaci nije morao u kriminal da bi imao,iako su mu neprijatelji izmisljali i poturali svasta.Sta je taj covjek izdrzao u ovih 20 godina,kave klevete i lazi,Isus je mala maca.Ali postoji nesto sto se zove "karma",i vratit ce se ta podmuklost,svim onima koji su mu podapinjali noge,svim kriminalcima koji su ga se plasili,pa su lagali na njega. Sdp nije bio na celu pljackaske privatizacije iza rata,nije opljackao citavu Privredu Federacije,nije SDP stvorio 500 hiljada nezaposlenih,i to im ne mogu osporiti. Bez Komunisticjke PArtije i njenog ozivljavanja ja ne zelim da ucestvujem u politickom zivotu Bih.
Komunistička Partija BiH postoji, pred prošle izbore sam vidio njihov štand kod Vječne vatre, prolaznici su im se smijali dok su puštali partizanske pjesme. Osvojili su manje od 1 posto glasova! I to je previše, jer niko kao ko komunista ne može bit lopov, što je Zlatko samo dokazao. I krajnje je vrijeme da promjeniš nick u 'crveni kmeč'...
Debilu,kad kazem da ne zelim da ucestvujem to znaci da cu da apstiniram i od glasanja i od svega. Za vrijeme SAlke ALgumdzije,smo imali samo 4% nezaposlenih,sada ih imamo 48% ,pametnom covjeku dovoljno.
Prikaži sve komentare (88)