Žalosno stvarno! Ne mogu da vjerujem da smo mi ovako primitivan narod, psujemo se, tucemo se, bodemo se...zbog cega? Zbog toga sto si ti rodjen na Bistriku a ja na Jaliji? Zbog toga sto ti volis Sarajevo a ja Celik? Zaista ne razumijem ovu mrznju izmedju nasih gradova! Ljudi shvatite jednu stvar, u svakom gradu, gradicu, selu ima dobrih i losih ljudi. Rodjen sam u Ze, sad zivim u Sa. I u jedom i u drugom gradu imam sjajne prijatelje za koje bi zivot dao, neki su pitari, neki manijaci a neki robijasi... sto je dokaz da mozemo skupa!! Ja jebote zivim za dan kada ce Robijasi doci u Sa onako rahat da osjeti ljepotu Bascarsije da maznemo po desetku pa na tekmu, zivim za dan kada ce navijaci iz Sa doci sa porodicama u Ze, setnja gradom, pice tekma.... zar je to toliko tesko jebote?! Ja volim Celik svim srcem aa da bi ga volio ne moram mrziti ni Sarajevo ni Zelju a Bgm ni Zrinjski ili Borac! Ne budite ovce, svi smo bosanci ;). Pozdrav i samo Celik!
P.S. Akcija darivanja krvi povrijedjenim navijacima Sarajeva prije nekoliko godina mi je zaista ulila nadu da ce se moj san jednom ostvariti.. ovo danas je sve to vratilo na pocetak.... jebo ti nas
Oke dobro al nemoj mi te price oko nacionalnosti meni su svi drzavljani Bosne bosanci, bili katolici, pravoslavci, jevreji, romi, siptari, bugari, bosnjaci ili bilo koji drugi. Ovo za hercegovce oke... ma na kraju krajeva nazovi nas marsovcima ako hoces bitna je poenta. :)
Prikaži sve komentare (280)