Dzumhure, da si zvijezda kao sto mislis da jesi, ta plavka bi na nogama nosila Valentino, umjesto sandala iz Retra za 50 KM (sad na snizenju vjerovatno u pola cijene), umjesto te velike torbe nosila bi vecernju torbu, a umjesto spavacice/haljine za plazu ili eventualno za Barlotti, nosila bi neku smislenu kreaciju. Ovako mi izgleda kao da si pokupio neku fufu usput, i rekao joj maco vodim te na red carpet, pa jadna nije stigla ni torbu da zamjeni.
kada se pojavis na ovoj lakrdiji od crvenog tepiha, gdje je dobrodosao ko god pozeli (za cijene se obratite u reziju) tu si da bi se isticao u javnosti. onda je sasvim razumljivo da te popljuju ako se pojavis u jeftinim cipelama, spavacici i bez trunke stila. ali mladi su jos, naucit ce :)
Vinkomat varas se, crveni tepih se vrti upravo oko toga sta nosis. Stilisti svjetskih zvijeda od tepiha do tepiha pomno planiraju kombinaciju za sljedeci. A kod nas mozes slobodno doci izgledajuci kao da nisi imala puno vremena da se sredis, a decko te u zadnji tren skupio i nije rekao gdje te vodi.
Prikaži sve komentare (154)