dobro dosle napacene zene.enklavu bihac sa preko 50 tisuca ljudi neprijatelj je drzao 4 godine pod terorom prijeteci da spoji srbiju sa cijelom bosnom do hrvatske, da se nije desila oluja ko zna sto bi bilo danas al sigurno da bi bilo i gore od srebrenice, a sada ovi cetnici jedino mogu zahvalit toj europi koja ih je spasila da ih hrvati ne sabiju tamo negdi na istok, jer na danasnji dan su bili spremni bjezati i do kine!
Da nije bilo "Oluje" ne bi bilo entiteta RS. Kompenzacija za "Oluju" je napravljena u Daytonu. 2 dana prije "Oluje" u Igalu se sastaju ministar spoljnih poslova Hrvatske i SR Jugoslavije ( Srbije), Hrvoje Šarenić i Vladislav Jovanović. Sigurno nisu razgovarali o uzgoju krompira u C. Gori već o sprovođenju detalja ranijeg dogovora o "preseljenju" krajiških Srba. Bila je to mrziteljska i zločinačka politika. Epilog znamo.
Srbi su slomili kicmu velikohrvatsoj ideji 1945. pa 1992. u Posavini i Rep.Srpskoj, a na kraju je od nje definitivno odustao Tudjman 1994. zbog nemogucnosti da izadje na kraj sa Srbima iz RSK . On je tad potpisao Vasingtonski sporazum sto je oznacilo odustajanje od Herceg Bosne,a u zamjenu je dobio pomoc od Zapada oko RSK
Prikaži sve komentare (536)