Ja ovo nikada ne bih nazvao dijalogom. Ružno je što se ide u sukob, ali zaista ne mogu reći da policija to hoće. Jasno je ko hoće sukob i zašto. Mladoženja Karamarko trlja ruke.
.....a zašto njegovo veličanstvo zoki ne bi sišao među svoj puk koji ga kruhom hrani i čuo šta ih tišti........nema tu nikakve obaveze.....ili bi nečiji ego bi malo povrijeđen.......
@Conte 03 - Tu si potpuno u pravu, premijer Zoki je prvak svijeta u držanju glave u oblacima i nekomuniciranju. To što on - a i ja - misli da iza ovoga stoji HDZ (jer još uvijek ni jedan suvisli ili opravdan zahtjev nije izrečen) ne znači da je trebalo ovako dugo čekati, ali i šatoraši su odbijali prijedloge za sastanke. Vidjet ćemo šta će se danas desiti na najzad dogovorenom sastanku. Ali ne može niko - a mogu reći posebno ne oni koji su zaslužni za nastanak države i slobodu - imati veća prava od drugih I da se u njihovom slučaju može nekažnjeno kršiti zakon. Oni prirodno postaju ideolozi i guraju svoju politku (a ne traže opravdano socijalna prava). To smo imali sa onima iz SUBNOR-a, imali smo u maloj mjeri sa sve tri vojske u BiH (pa i četiri, pomalo su se i Abdićevci javljali), a dio hrvatskih branitelja je najjači u svojim političkim zahtjevima.
Prikaži sve komentare (45)