Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popucajte se bagro jedna
........hrvatski branitelji imaju legitimno pravo prosvjedovati protiv ove ili bilo koje druge vlasti koja radi protiv njihovih interesa........... zaboravljate svi da su 2011. gdine, hrvatski branitelji još puno žešće prosvjedovali protiv vlade HDZ-a................................................... ................pozdrav hrvatskim braniteljima i ustrajte u svojim legitimnim zahtjevima.......
Ovo sve treba strpati u zatvor. Cuj hoce smjenu ministra zato sto je donio odluke skojima se oni nesalzu. Ja mislio da su se ovi borili za demokratsku drzavu a vidi ih sada. Prijet da ce ponovo da placu hrvatske majke. Hrvatske majke su plakale zbog cetnika i vi se sada poistovjecujete sa cetnicima. Majmuni jedni glasajte na izborima za stranku koja ce vas podrzavati u svemu. Ako ta stranka izgubi izbore znaci vecina se ne slaze svama i onda se poklopite i usutite. Nekada ponos Hrvatske a sada sramota Hrvatske.
Ako su pjevali ustaške pjesme i sukobili se sa policijom. Jeli se i to naziva atentat. Ili sta??
Kako to HDZ zna nastimati. Slicne stvari radi i Covic u BiH. Ista skola!
Ja ovo nikada ne bih nazvao dijalogom. Ružno je što se ide u sukob, ali zaista ne mogu reći da policija to hoće. Jasno je ko hoće sukob i zašto. Mladoženja Karamarko trlja ruke.
.....a zašto njegovo veličanstvo zoki ne bi sišao među svoj puk koji ga kruhom hrani i čuo šta ih tišti........nema tu nikakve obaveze.....ili bi nečiji ego bi malo povrijeđen.......
@Conte 03 - Tu si potpuno u pravu, premijer Zoki je prvak svijeta u držanju glave u oblacima i nekomuniciranju. To što on - a i ja - misli da iza ovoga stoji HDZ (jer još uvijek ni jedan suvisli ili opravdan zahtjev nije izrečen) ne znači da je trebalo ovako dugo čekati, ali i šatoraši su odbijali prijedloge za sastanke. Vidjet ćemo šta će se danas desiti na najzad dogovorenom sastanku. Ali ne može niko - a mogu reći posebno ne oni koji su zaslužni za nastanak države i slobodu - imati veća prava od drugih I da se u njihovom slučaju može nekažnjeno kršiti zakon. Oni prirodno postaju ideolozi i guraju svoju politku (a ne traže opravdano socijalna prava). To smo imali sa onima iz SUBNOR-a, imali smo u maloj mjeri sa sve tri vojske u BiH (pa i četiri, pomalo su se i Abdićevci javljali), a dio hrvatskih branitelja je najjači u svojim političkim zahtjevima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)