Speed dating je nastao u brzom, poslovnom okruzenju americkih gradova, prikladan americkom nacinu zivota i americkom poimanju ljubavi. Kod nas bar vremena ima na pretek. Trebali su upriliciti nesto usporenije. XIX century speed dating. Neki izlet, setnje u parku, pozoriste...cemu zurba? Neka se ljudi na miru upoznaju :-)
Kako se samo nisam sjetio igranke :-) "Dame biraju, one to inace bolje znaju". Prva asocijacija na igranku mi je "Mile broj jedan, Mile broj dva, a Mile Lojpur to sam ja" A druga je sudbonosni susret Ljube "Vrapceta" i Stoleta "Apasa" na jednoj igranci na Dusanovcu. Na igrankama uvijek neki belaj. Ja sam zamislio neke izlaske u prirodu kao u romanima iz XIX vijeka. Njih dvoje se izdvoje pa prosetaju proplankom do potocica, a potocic zubori. Ptice cvrkucu. Tu se samo budala ne bi zaljubila :-)
Zoo, pogodila si sasvim sa haljinama i kisobranima. Proljetni dan, pikniku prisustvuju svi; mame, tate, debele tetke, guvernante, ali se njih dvoje nekako izmigolje, odvoje od grupe i osame na nekoj klupi u vrtu. Tako to obicno biva. Nekad je cedno, a nekad i nije :-)
Prikaži sve komentare (129)