"Inspektor Kenan Vehabović, potrčko za medije i Jasnu Bajraktarević (čiji je prijatelj) koja je izgubila izbor dekana,na ovaj način se sveti čovjeku koji od zasnivanja svog radnog odnosa davno prije rata-je radio sve korektno i po zakonu.Svako ko ga poznaje zna o kakvoj se principjelnoj i ozbiljnoj osobi radi.Napominjem, za sve ovo postoje neoborivi dokazi koji će jako brzo izaći na uvid javnosti. Vehabović je za 5 mjeseci sproveo više oko 10 inspekcija po nalogu JASNE BAJRAKTAREVIĆ dok je dr. Uzeir Bavčić bio u onkološkoj klinici i bio podvrgavan na dvije operacije. Vehabović uporno izvlačeći iz konteksta dokumente koji su rezultirali oblikovanjem ovakvih izjava i medijske hajke na Uzeira Bavčića nebi li se osporio njegov mandat i izbor novog dekana koji nije JASNA BAJRAKAREVIĆ. Dekan Uzeir Bavčić je Jasnu Bajraktarević zaposlio na pedagoški fakultet a ona svim sredstvima radi protiv njega zbog ličnih neostvarenih ambicija, tačnije izgubljenog legitimnog parlamentarnog glasanja."
Seres klanfe. Stoje jasni i neoborivi dokazi protiv bivseg dekana,a to sto ga branis je tvoja zelja za okoristavanjem od doticnog.
stoje dokazi koje je Kenan Vehabović izvukao iz konteksta nebi li zadovoljio zahtjevima Jasne Bajraktarević, a postoje dokumenti evaluacije koje je isti namjerno ingorisao i presutio jer bi kompromitovali njegove lazi. Bavcic je doktor nauka i profesor od prije nego sto si se rodio ti i svi slicni glupani sa klixa. Ako ti trebaju dokazi vidjećeš ih jako brzo jer sve ovo bi trebalo završiti na sudu.
Prikaži sve komentare (74)